Молодий італієць помер, захищаючи свою дівчину-українку: Поліція знайшла вбивцю хлопця Luca Scacchii

Поліція знайшла вбивцю хлопця Luca Scacchi, якого вбили в районі Coli Albani
Причина вбивства просто ШОКУЄ! Про це повідомляє Український центр в Італії

Як повідомляє італійська газета La Stampa, трьох італійців, які займалися наркоторговлею, спіймали кілька годин пізніше після вбивства 24 річного італійця Luca Scacchi.

Рідна мама вбивці сама повідомила поліції про розташування свого 21-річного сина Valerio del Grosso. Інших двох співучасників італійців хлопця і дівчину знайшли у їхніх домівках.

Як повідомляється зі слів поліції, на допитах всіх учасників трагічного інциденту, зокрема і 25-річної українки Анастасії Килемник, була виявлена причина вбивства.

У день трагедії, за кілька годин до смерті хлопця, молода пара українка Анастасія Килемник та італієць Luca Sacchi з’явилися біля ПАБу в районі Colli Albani, для купівлі наркотиків для себе і своїх друзів, які перебували у той час у розважальниму закладі.

Наркоторговці перед тим як під’їхати до ПАБу, подзвонили до Луки, щоб впевнитися чи є у нього 2000 євро на купівлю марихуани. На що молодик відповів, що гроші є. Коли ті перші приїхали на білому Smart, то Анастасія відкрила свій рюкзак і показала наркоторговцю 2000 євро, які були номіналом 20 і 50 євро. Бандит, довго не думаючи, вирішив вирвати рюкзак із рук дівчини, щоб не продати їм наркотики. На що в той момент, Лука хотів завадити це зробити останньому, який в свою чергу витягнув пістолет і застрелив Луку в голову. Дівчині кілька разів завдали ударів по тілу, а самі троє злочинців втекли на автівці, залишивши Луку стікати в калюжі власної крові.

РЕКЛАМА:

Джерело.