“Ніжно дивлячись одне на одного”: Тіна Кароль і Дан Балан разом. Шанувальники у захваті

Тіна Кароль та Dan Balan порадували шанувальників ніжним дуетом під час ефіру 10 випуску шоу “Танці з зірками”, який пройшов під темою “Містичний вечір на Геловін.

Так, виконавці вперше разом з’явилися на сцені, виконавши ліричну композицію “Домой”.

На сцені Тіна з’явилася у розкішній сріблястій сукні з високим розрізом та глибоким декольте.

Впродовж свого виступу пара перебувала на поверхні, що крутилася, демонструючи ніжні романтичні рухи щодо одне одного. А закінчили свій виступ сидячи на ній та дивлячись одне на одного.

Прихильники просто в захваті від виступу і Мережа знову гуде новими плітками про романтичні стосунки між артистами.

Нагадаємо, співачка Тіна Кароль та її молдовський колега Dan Balan стали зірковими тренерами вокального шоу “Голос країни-9”. Для співака такий досвід був новим, тому він залюбки спілкувався з іншими суддями проєкту. Особливу увагу під час випусків він приділяв розкішній Тіні Кароль та відзначився не одним романтичним вчинком.

Так, на так званих “сліпих прослуховуваннях” Dan Balan, виконуючи пісню “Люби”, галантно підійшов до своєї колеги та запросив її до дуету. Однак артистка делікатно відмовила йому. Окрім цього, двоє тренерів встигли станцювати разом, коли харизматичний співак хотів навчити Тіну Кароль виконувати гуцульські па. Але українка йому дала кращий майстер-клас. Тіна неодноразово отримувала компліменти від колеги та розкішні квіти. Вже після закінчення проєкту, Dan Balan зізнався, що Тіна Кароль – це найкраще, що було на шоу.

РЕКЛАМА:

Джерело.