Через економічну скруту жителі Мордору все частіше висловлюють розчарування окупацією Криму!

620x348

Влітку 2014 року офіцерам та солдатам рашистської армії почали вручати нові нагороди – медаль за «повернення Криму». На медалі вказувалася дата початку цієї операції – 20 лютого 2014. Саме в цей день і розпочалося російське вторгнення на територію України.

Уже за кілька тижнів, у березні в усіх міста автономії відбувся так званий «референдум» після чого Крим був анексований Ра$$ейською Федерацією.

З того часу минуло більш ніж два роки. Майже одразу після незаконного референдуму світові держави запровадили санкції проти росії, які з часом лише посилювалися.

Так, втрати російської економіки за 2014-2017 роки складуть близько 500 млрд доларів – через падіння цін на нафту та фінансові обмеження з боку США та ЄС. Такі дані наводить Економічна експертна група російського незалежного аналітичного центру.

Таке падіння відчутно вдарило по кишенях звичайних росіян. Російський рубль знецінився вдвічі, а зарплати залишилися на попередньому рівні. І це при стрімкому підвищенні цін на товари першої необхідності.

Зараз у соцмережах спостерігається тенденція до зростання числа негативних відгуків щодо дій Російської Федерації навесні 2014 року.

«Несколько раз отдыхала в Крыму, когда он был в составе Украины. Зарплата у меня по московским меркам маленькая, в родном городе чувствую себя бедной, а в украинском Крыму у меня складывалось впечатление, что я женщина состоятельная. Приятно. А теперь, если там такие же цены, как в Москве, и в Крыму буду себя бедняком чувствовать. Да ещё и проблемы со сетом, водой, отравленный генераторами воздух… Не поеду», пише обурена росіянка у коментарях в соцмережі Вконтакте.

Дорого этот Крым стране обходится. Я конечно не верю, что из-за него вся катавасия началась, но то,что он был одним из катализаторов-несомненно.В 21 веке страну можно задушить и без военных действий,оперируя лишь экономикой. Что касательно меня,то я всегда был против этой затеи аншлюса Крыма.Цивилизованные страны так не поступают. Ещё больше претензий у меня вызывают сами крымчане.Я конечно понимаю,что лечь слабому под сильного ради ништяков-это совершенно нормально в наше время,но должно же быть хоть какое-то подобие чести.В итоге,несмотря на то,как крымчане пужатся и стараются выглядеть добрыми молодцами,остаётся впечатление,что имеешь дело с крысиной стаей.А КРЫС НЕ ЛЮБЯТ НИГДЕ, – зауважує мешканець Санкт-Петербургу.

Читайте також  Окупанти значно збільшили кількість обстрілів на Донбасі, є поранений

Розчарування спостерігається і в самих мешканців Криму. Після ейфорії наступило похмілля реальності – високі ціни, закриття пляжів, «віджим» бізнесу, терор з боку ФСБ.

Яскравою ілюстрацією невдоволення популярний серед кримчан «Севастопольский форум». Наводимо Вам скріншот переписки учасників чату:

2

3

4

5

На фоні таких настроїв впевненість у швидкій деокупації Криму і повернення під владу України лише зростає.

За матеріалами: https://vk.com/ukr_nastup, http://patrioty.org.ua, http://www.5.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: