Прикарпатець викрадав дорожні знаки на автошляхах Чернівецької області

Житель Прикарпаття викрав понад два десятки конструкцій дороговказів на автошляхах Путилівського району Чернівецької області.

 

Зловмисник наражав учасників дорожнього руху на небезпеку заради власної вигоди, інформують “Вікна” з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Днями до Путильського відділення поліції звернувся керівник районного автодору та повідомив, що впродовж місяця невідома особа викрала дорожні знаки у межах населених пунктів Розтоки та Підзахаричі.

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Оперативники Путильського відділення поліції проаналізували відео з камер спостереження поблизу місць злочину та відпрацювали осіб, які підходили під прикмети. В результаті проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські з’ясували, що кримінальне правопорушення скоїв 53-річний житель Косівського району Івано-Франківської області. Викрадені конструкції дорожніх знаків чоловік використав для потреб у власному господарстві.

Правоохоронці вилучили викрадені дороговкази. Наразі триває досудове розслідування, вирішується питання оголошення чоловікові про підозру у вчиненні крадіжки. За скоєння вказаного злочину порушнику загрожує позбавлення волі.

РЕКЛАМА: