У центрі Львова коні знесли лавку на тротуарі: є потерпілі

У центрі Львова біля Оперного театру на проспекті Свободи коні перелякалися вибуху петарди та винесли прогулянкову туристичну карету на пішохідну частину.
У підсумку знесло лавку, де сиділа 15-річна дівчинка: вона зараз перебуває у лікарні. Інцидент трапився близько 18:30 год. 2 листопада, пише 24 канал.

Як повідомляє поліція з посиланням на очевидців, хтось з перехожих запустив салюти чи петарди, і це перелякало коней, що були впряженими у прогулянкову карету. У підсумку тварини вибігли на тротуар та знесли лавку.

За попередніми даними, унаслідок інциденту постраждали двоє людей. Зокрема, у 15-річної дівчини, що сиділа на лавці, медики діагностували відкритий перелом ноги: її доправили до лікарні. Другий потерпілий, ймовірно, є фірманом карети.

Рятувальники рятують коня, який зніс лавку у центрі Львова: дивіться відео

Також постраждав один із коней. За інформацією “Варта1”, тварина після інциденту ледве дихала. Крім того у неї кровоточила нога. Аби допомогти, рятувальники розрізали лавку. На місце також прибув ветеринар. Близько 21:00 пораненого коня забрала машина конюшні.

РЕКЛАМА:

Джерело.