Пішла з життя Легенда! Помер відомий голлівудський актор. Виявили білу речовину

Відомий голлівудський актор Брайан Тарантіна помер в суботу, 2 листопада у своїй квартирі на Манхеттені. Департамент поліції Нью-Йорка зробив заяву з цього приводу, підтвердивши смерть актора. Як передає Metro, виклик на місце події зробили медики, яких в свою чергу викликали на квартиру до актора.

По прибуттю медики намагалися надати допомогу Брайану Тарантіно, проте безуспішно – вони зафіксували факт смерті людини в присутності поліції, яка прибула. Повідомляється, що медиків викликала племінниця зірки після того, як знайшла його в квартирі. Він лежав плазом на столі. Причому там же, на столі, поруч з актором “виявили білу порошкоподібну речовину”, за припущенням медиків – наркотик. Однак офіційно поліція поки не підтвердила, що знайдений порошок був наркотиком.

Результат пошуку зображень за запитом "Брайан Тарантіна"

Брайан знявся в багатьох фільмах, серед яких: “Закон Зари”, “Драбина”, “Чорний список”, “В полі зору”, “Дядя Бак”, “Уривчасті хлопчики”, “Літо Сема”, “Лицар і день”, “Хороша дружина”, “Грань”, “Місто привидів”, “Новий Амстердам” та багато інших.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.