“Обличчя немає взагалі” – нові подробиці вбивства 14-річної Дарини Дробот, дівчину задушив 15-річний підліток

14-річну Дарину Дробот із селища Котовського в Одесі зґвалтували.

15-річний підліток з неблагополучної сім’ї зізнався у вбивстві 14-річної одеситки, скоєному 2 листопада в Лиманському районі. Про це в ході брифінгу повідомив начальник ГУНП в Одеській області Олег Бех.

Особистість хлопця, який гуляв в той вечір з дівчинкою, встановили. Ним виявився 15-річний підліток з неблагополучної родини. Його затримали.
«Смерть настала від задухи. Хлопець перебував під впливом наркотиків. 4-5 годин відходив. У дівчинки пропав телефон. На його кросівках і одязі виявили запрані плями крові. Одяг вилучено та направлено на експертизу. Він зізнався, що причетний до злочину. Зараз з ним проводять слідчі дії. Йому оголосять підозра по ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство)”, – повідомив Бех.

Юнак розповів, що намагався умовити дівчинку вступити з ним в статевий акт. Від відмови він озвірів, почав бити її по обличчю. Продовжив бити ногами і намагався вступити з нею в статевий зв’язок, але школярка вже не ворушилася. У поліції повідомили, що телефон дівчинки знайдений – підозрюваний відніс його своїм знайомим. Разом з ними він здав його в ломбард, а гроші витратив на наркотики.

Начальник облполіціі уточнив, що затриманий влітку двічі притягувався за грабіж. За один з епізодів його встигли засудити до умовного терміну. Хлопець з неблагополучної сім’ї, перебував на обліку в поліції. Був записаний в ПТУ, але заняття практично не відвідував.

Дівчинка ж, навпаки, мала позитивні характеристики. Добре вчилася, ніколи не тікала з дому. У день вбивства мама відмовляла її від прогулянки з компанією. Але дівчинка посварилася з нею і все ж пішла. Під час прогулянки з друзями школярка відлучилася зі своїм знайомим юнаків. З середини дня вона не виходила на зв’язок, ввечері після звернення матері поліція почала її пошуки, а вранці 3 листопада до розшуку неповнолітньої підключили Національну гвардію. Коли бійці прочісували лісосмугу, вони знайшли скалічене тіло дівчинки без нижньої одягу.

Читайте також  "Це не нещасний випадок": Зеленський прокоментував падіння гвинтокрила в Броварах

Підозрюваному загрожує від 15 років позбавлення волі до довічного ув’язнення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.