“Їй було всього лише 20”: Двоє хлопців жорстоко зґвалтували, а потім спалили вагітну дівчину

Дикий злочин стався в російському Нижньому Новгороді 2 листопада. Спочатку стало відомо про велику пожежу на Архангельській вулиці і загибелі 20-річної дівчини. Тепер з’явилися жахливі подробиці цієї трагедії.

Виявилося, пожежа в квартирі сталася не випадково. Це був підпал, щоб приховати побиття, зґвалтування, а потім і вбивство 20-річної вагітної господині. Зараз молоді покидьки, які думали що замели сліди, затримані. Вони виявилися наркоманами.

Одна з сусідок розповіла журналістам, що в квартирі в момент трагедії перебувала вагітна дочка господарів житла. Сусіди чули крики, стогін, звук розбитого скла і щось на зразок вибуху. Потім сусідка побачила у вікно, як якийсь хлопець покидає квартиру дівчини, спускаючись по пожежній трубі. А майже відразу після цього з вікна, звідки виліз хлопець, повалив чорний дим.

Сусіди кажуть, що загибла вагітна дівчина сама страждала від наркоманії і недавно проходила десь лікування. В гостях у неї теж в той день були два знайомих наркомана. У підсумку вони побили дівчину, згвалтували, а потім убили. А щоб приховати сліди підпалили квартиру.

В ГУ МВС по Нижегородській області підтвердили затримання двох підозрюваних.

Сайт СКР по Нижегородській області повідомляє, що за підозрою в скоєнні даного злочину затримано 19-річного і 27-річного знайомих загиблої. Слідство повідомляє, що вони порізали жертву ножем і ще викрали її прикраси.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.