Якщo цi дoкyмeнти пoкaжyть вiйcькoвим тa їх сiм’ям – Пoрoшeнкa і йoгo пoсiбникiв зiтрyть з лиця зeмлi

В мережу потрапили секретні документи в яких чітко сказано, що збагачуватися на трупах українських військових і добровольців почали відразу, ще в 2014 році.

В офіційних документах йдеться про те, що відразу ж після призначення на пост Президента України, Петро Порошенко і його дружина почали промишляти в особливо великих масштабах.

Ось що пише юрист в своєму телеграмі:
«Петро Олексійович, ми тут непомітно порилися в банківську таємницю державного Укрексімбанку очолюваного родичем Вашої дружини і виявили, що Ваше злочинне кубло в період війни вкрав ще й 34,3 мільйона гривень у державній військової компанії Прогрес, перерахувавши гроші на британський офшор Linway Management LLP.

Контракт з цим офшором під номером А-09/2014 Pr ви уклали в липні 2014 року, в гостру фазу війни і загибелі українців. Іншими словами, ви вкрали у армії саме в момент, коли вона найбільш потребувала ресурсах.

Ми це оформляємо і передаємо куди слід, але питання в іншому. Що тут такого високоінтелектуального, щоб взяти за хвіст функціонерів військової компанії Прогрес і Укрексімбанку, очолюваними людьми Порошенко і вийти, нарешті, на всю організовану злочинну ієрархію колишнього Президента?

Чи не бачить державна машина цих офшорів або яка проблема розкрити ці злочини?»

Сьогодні ж в ГБР офіційно повідомили, що синдикат олігарха Петра Порошенка причетний до поставок в армію бракованих бронежилетів. Це призвело до нищівним втрат як особового складу ЗСУ, так і державного бюджету України.

У той час коли вся країна збирала гроші на армію, генерали призначені Порошенко закуповували браковані бронежилети для наших хлопців.

Тисячі солдатів могли бути живі, якби не браковані бронежилети, на яких «підняли» сто мільйонів гривень

Читайте також  "Коротше, тут пи**ець!" У Криму туристи з РФ показали відео, як в їхнє авто прилетів снаряд з полігону

Офіційна інформація!

Джерело: Брифінг керівника ГБР Романа Труби, повідомлення Генпрокуратури

Пряма мова Труби: «Розпочато оголошення підозри п’яти високопоставленим генералам Міноборони. Саме ці чиновники були і є відповідальними за прийом і контроль якості речового майна при його закупівлі і під час його виробництва».

«За попередньою змовою ці особи здійснили закупівлю неякісного речового майна для ЗСУ за завищеними цінами і такого, що не відповідає технічним вимогам. Йдеться про бронежилетах 1-4 класу захисту, які прострілюються».

Деталі: Труба розповів, що підозри оголошено генерал-майору, начальнику головного управління збройних сил України (під час брифінгу уточнили, що мова йде про генерал-майора, начальника управління матеріального забезпечення Дмитра Марченко), а також чотирьом високо посадовцям Головного управління ЗСУ. Це заступники управлінь та начальник відділу. Труба розповів, що всі вони знали про закупівлю неякісних бронежилетів, проте продовжували організовувати нові закупівлі.

Дослівно повідомлення Генпрокуратури: «Чиновник… ймовірно діючи умисно та за попередньою змовою з ще чотирма особами зазначеного управління, з квітня 2019 року по червень 2019 року всупереч інтересам служби не виконали дії, які вони повинні були виконати, що призвело до закупівлі неякісних бронежилетів«Корсар МЗС-1 4 “в кількості 11 000 на загальну суму близько 100 млн грн. Ці генерали були в змові з Юрієм Бірюковим, який знаходиться в прямому підпорядкуванні екс-президента Петра Порошенка. Ймовірно, що Порошенко використовував своїх так званих волонтерів як зв’язкових між генералами і Адміністрацією Президента. Є всі передумови говорити, що Петро Порошенко не тільки знав про розкрадання, а й був прямим учасником злочинного співтовариства. Збиток завданий цими особами катастрофічний. Це життя військових і близько 100 мільйонів гривень».

«В даний час досудове розслідування триває, вирішується питання про обрання зазначеним особам запобіжного заходу тримання під вартою».

Читайте також  На Прикарпатті ОПОРА зафіксувала агітацію за кандидатку в комунальному транспорті

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: