Комунальники встановили на Новгородській антипаркувальні стовпчики

На тротуарах вулиці Новгородська франківські комунальники встановили антипаркувальні стовпчики обладнані світловідбиваючою стрічкою.
13895187_1289649631085335_2989548184811134550_n

А все для того, щоб повернути пішоходам простір для руху. Про це у спільноті «Комуналка ІФ»повідомив працівник департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Назар Рогів, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

За його словами, після нанесення дорожньої розмітки згідно нової схеми організації дорожнього руху, транспортний рух на вулиці Новгородській відчутно впорядкувався.

«Місце знайшлося для всіх учасників дорожнього руху: для смуги громадського транспорту, контрсмуги для велосипедистів, смуг для руху приватного транспорту, та й про влаштування місць для поздовжнього паркування автомобілів не забули. Гарний приклад як раціонально може бути використана вся ширина вулиці! Але, на жаль, поки не всі водії помічають/розуміють як же їм потрібно паркувати свій транспортний засіб у новорозмічених паркомісцях. Тому непоодинокими є випадки коли авто паркують під кутом до проїжджої частини, заїжджаючи на тротуар», – зазначає Рогів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.