Зворушливо та душевно: прихильниця переспівала новий хіт зіркової франківки Тіни Кароль (відео)

У сторіс в Instagram Тіна Кароль опублікувала відео своєї пісні, яку переспівала прихильниця зірки.

Українська співачка Тіна Кароль без сумніву знаходиться в топі найпопулярніших артисток вітчизняної естради. Вже більше десятка років Тіна входить в число зірок, які регулярно з’являються на телебаченні, беруть участь у різних телешоу, знімаються в программаз, дають інтерв’ю та багато-багато іншого. Ну і звичайно ж не забуває знаменитість радувати своїх шанувальників новою якісною музикою і графікою. До речі, в цьому році вона підписала контракт з американською компанією звукозапису і вже встигла записати кілька нових пісень і навіть випустити кліп, знятий в США, пишуть Версії з посиланням на Clutch.net.
Два тижні тому Тіна Кароль представила нову композицію “Іди на життя”. Презентація пісні відбулася в YouTube, куди артистка залила лірик-відео, яке не виключає можливості появи кліпу на новий трек.

7 листопада, Тіна Кароль опублікувала у своєму Instagram в сторіс репост відео одній зі своїх прихильниць, яка записала кавер-версію на нову пісню зірки. Дівчина з ніком LITTATKA опублікувала в розділі InstagramTV (IGTV) відео, на якому вона зі своїм другом виконує композицію наживо. Мабуть, таке виконання вразило Тіну Кароль. адже зірка поділилася ним в своєму профілі.

https://www.instagram.com/tv/B4jyXPhnvBG/?utm_source=ig_embed

“Йди на життя” – Тіна Кароль. Давайте ж навчимося радіти життю і говорити «ТАК» новому дню! Як вам? Сподобалось/Ні?”, – написала під відео дівчина.
LITTATKA більше сорока тисяч підписників, а в описі профілю значиться, що вона виконавиця-початківець.

Пропонуємо переглянути відеокліп Тіни Кароль:

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.