У Запоріжжі жінка спалила себе, обливши бензином

Жінка вчинила самоспалення в Запоріжжі. Правоохоронці розслідують інцидент за фактом загибелі жінки.

 Як повідомляє відділ комунікації поліції в Запорізькій області, в 02.40 у відділення поліції надійшло повідомлення від співробітників ДСНС про те, що біля автовокзалу по проспекту Соборного горить кіоск.

4bd1dd5cd4f4f28be6e784b5d67b26ae_M

На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції. Під час локалізації пожежі біля кіоску було виявлено труп невідомої обгорілої жінки. Труп направлено на проведення судово-медичної експертизи.

З місця події вилучено скляну пляшку зі слідами кіптяви і каністра зі слідами палива. Поліцейські опитали можливих свідків пригоди. Працівники автозаправної станції, яка знаходиться неподалік, повідомили, що незадовго до події невідома жінка придбала у них каністру бензину.

При цьому місцевий портал “Голос Запоріжжя” зі слів очевидців розповідає, що жінка купила на АЗС 5-літрову каністру з бензином, після чого облила себе і підпалив. Жінка згоріла повністю, а також згорів знаходився поруч кіоск.

“Працівники заправки відзначають, що жінка була добре одягнена і мала при собі велику суму грошей. Також, перед тим як себе спалити, жінка випила пляшку пива”, – йдеться в повідомленні.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

В даний час тривають заходи по встановленню особистості жінки і обставин її загибел

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.