Євген Кошовий подзвонив франківській дизайнерці з вибаченнями (фото)

«Алло, це Косой? Де сто тисяч доларів?», – такою фразою вже неодноразово турбують по телефону франківську дизайнерку інтер’єру Юліану Антонюк.

Справа в тім, що її мобільний номер засвітився в одній із серій популярного серіалу «Слуга народу», пишуть Версії.

Жінка зізнається, що серіал не бачила. Однак, один із «шукачів Косого» переконував подивитися. Мовляв, номер там є і підписаний як «Косой» у якого 100 тисяч доларів. Тож таки переглянула сезон, і справді, дивуванню не було меж – номер «Косого» виявився її.

«Дзвонили, зазвичай, у вечірній час. Спочатку я не розуміла, якого Косого їм треба. Десь після четвертого дзвінка – передивилася серіал. Дійсно, там мій номер», – розповіла франківчанка.

Номер телефону Юліана змінити не може – користується ним більше десяти років. Тож багато друзів та клієнтів знають його. Тому звернулася до «Студії Квартал 95». Відповідь не забарилася – зателефонував Євген Кошовий.

«То це ваш номер використали у серіалі? Шукали «Косого», а знайшли Юліану. Я не знаю, як ваш номер опинився у серіалі, вибачне нас. Вам також передзвонить режисер і теж вибачиться», – сказав шоумен.

Номер телефону пообіцяли заблюрити у всіх ротаціях серіалу. Також комік пообіцяв передати кепку з логотипом 95 Кварталу на пам’ять про конфуз.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.