“Неймовірно красива!”: Тіна Кароль вразила шанувальників новим фото

Українська співачка Тіна Кароль опублікувала в своєму Instagram нові фото.

Минулої неділі, 10 листопада, в ефірі телеканалу 1 + 1 показали новий випуск шоу “Танці з зірками”. Як завжди почався епізод з вітання ведучих, якими в цьому сезоні стали Юрій Горбунов та Тіна Кароль. На паркеті співачка з’явилася в яскравому лимонному платті в підлогу з легкими хвилями на волоссі і акцентом на губах в макіяжі.

У новому випуску Тіна Кароль була не тільки телеведучою, але також двічі виходила на паркет і один раз навіть разом з учасниками. Справа в тому, що в 12 епізоді до зоряних пар на паркеті приєдналися популярні артисти, які співали під час того, як пари танцювали. Тіна виступила разом з Ксенією Мішиною і Женею Котом. Вона заспівала для них пісню “Навіщо я знаю”, а вони станцювали під неї фристайл. Для цього номера Кароль вибрала зухвалий і сміливий наряд, а її волосся стало в рази коротше – у Тіни була зачіска боб-каре.

Але на цьому сюрпризи від Тіни не закінчилися. Після виступу всіх пар артистка виконала на паркеті ще одну свою пісню. Це композиція “Йди на життя”, яка буквально недавно з’явилася в мережі. Для цього номера Тіна оділа блискуче плаття сріблястого кольору у великих паєтках, які відбивали промені софітів, які падали на нього.

У своєму Instagram співачка через пару днів після ефіру поділилася кількома професійними знімками з того ефіру. Так, сьогодні, 13 листопада, вона опублікувала в профілі кадри, де вона сфотографована за сценою на сходовому прольоті в цьому розкішному вбранні. На одному зі знімків Тіна стоїть майже спиною до глядача і демонструє свою оголену спину і вигин між нею і округлими сідницями.

Читайте також  "Думаєте, не плакала?": Алла Мазур розповіла зворушливу історію (фото)

https://www.instagram.com/p/B4zFBcxB3kR/?utm_source=ig_embed

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.