“Обличчя розтікається, скоро нічого не залишиться”: Повалій налякала шанувальників зовнішнім виглядом. Просто страшно!

Українська співачка Таїсія Повалій, яка давно живе і працює в Росії, поділилася з шанувальниками фотографіями і показала своє обличчя крупним планом.

«Вирішила зробити селфі, нафарбувала губки», – підписала артистка публікацію в соціальній мережі Instagram.

На фото зірка посміхається в променях сонця, демонструючи всім, що роки над нею не владні.

У коментарях користувачі традиційно розділилися на два табори. Одні захоплювалися квітучим виглядом Повалій, інші дорікали надмірним захопленням пластикою.

«Щось вона не схожа на літню», «стала схожа на травесті Монро», «думаю що просто перебір в фотошопом, раніше вона була красива», «Дуже красиво», «Даааа Таїсія,якось сумно… Переборщили…», «Дуже помолодшали. Поділіться секретиком…», – пишуть шанувальники.

На думку косметолога Тетяни Бризгаліної в такій зовнішності ніякого секрету немає: вся справа в сучасних засобах по догляду за собою, якими артистка активно користується. Це й ін’єкції, й апаратні методики.

https://www.instagram.com/p/B4clmB6FSnl/?utm_source=ig_embed

«У неї на 100% зроблені губи. Середня третина обличчя: щоки, вилиці — це ін’єкційні препарати або ж ліпофілінг. Не виключаю, що результат пластичної хірургії Таїсія підтримує як апаратними методиками, так й ін’єкціями. У співачки чудові повіки… Звичайно, вона вся заколота. Ймовірно, також робила блефаропластику, злегка коректувала носик — він дуже гарний», — уточнила Бризгаліна в коментарі Teleprogramma.pro.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.