Церква, де збуваються мрії: у Івано-Франківську жінка зцілилася від раку чудотворною іконою та народила дитину

В Івано-Франківську у храмі Св. Йоана Хрестителя, що на вулиці Микитинецькій, є чудотворна ікона Матері Божої Ласкавої Станиславівської, яку у травні 2010 року у вигляді копії повернули у місто.

З часу повернення у місто ікона творить дива.

Пропонуємо вашій увазі чергове свідчення про чудо зцілення за посередництва ікони. Свідчення жінки, котра не тільки зцілилася від раку, але й народила дитину, надав отець Володимир.

Далі пряма мова жінки:

«Хочу дати свідчення про отримані ласки від Матері Божої Ласкавої Станіславівської.

Під час перебування чоловіка в АТО, у мене виявили множинні фіброадиноми в грудях! (в одній 9, а в другій 7). Лікарі казали, що це від гормональних порушень і нервів. У ОНКО казали, що як одна фіброадинома дає збій, то починається саркома. Моя сестра сказала, що прочитала в інтернеті про церковку і про Образ Ласкавої Божої Матері Станіславівської. Я поїхала, ще й взяла з собою подругу, яка не могла завагітніти 8 років. Під час молитов я просила про оздоровлення грудей, але я як побачила скільки жінок просять про дарування материнства, моє прохання було змінене.

Результат пошуку зображень за запитом

Воно звучало так:«МАТІНКО МОЯ НЕБЕСНА, якщо вагітність допоможе мені у вилікуванні моїх грудей, то нехай я завагітнію!

І через 2 місяці я вагітна! Все було чудово, але на 4 місяці мені лікарі кажуть, що фіброадиноми збільшились і є вже щось у лімфовузлах. Мені казали, що у мене два варіанти, або я роблю аборт і рятую своє життя, або народжую і не знати, що буде зі мною. Я була у відчаї, бо розуміла, що не можу зробити аборт, а з іншого боку, лишаються дві дитини-сироти без мами. Я думала, що Богородиця мене покинула! Я не бачила майбутнього! Але я продовжувала молитися. І вирішила, що якщо Бог дає мені дитину, то вона має бути народженою! Адже хто, як не мама має захистити свою дитину!!!

Читайте також  Погрози, шантаж та крики вже не допомагають: чому діти не хочуть вчитися, що робити

Я легко виносила, родила, годувала грудьми 5 місяців, зараз моїй донечці 1 рік і 3 місяці. Я безмежно щаслива і вдячна Богові і своїй Небесній Мамі, що допомогли мені хоч і в страху за майбутнє перемогти гріх.

Була на УЗД всього організму, я повністю здорова, а фіброадиноми у грудях є, але вони не несуть загрозу для життя.

Я щиро вдячна Богові за його милосердя, а Богородиці за захист і допомогу. Дякую за всі ласки, які я отримала, особливо за найдорожче, моїх дітей!

І до речі, мою подругу Бог теж винагородив за посередництвом Ласкавої Богородиці, за всі роки чекання, вона народила двійнят, хлопчика і дівчинку.

З подякою Богу і Ласкавій, Людмила П.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.