Так звана «підозра» ДБР є російським замовленням – пресслужба «Європейської Солідарності»

Так звана «підозра», виставлена в телеграмі заступником глави адміністрації Януковича Портновим, а згодом скопійована прес-службою ДБР, є нічим іншим як російським замовленням на завдання шкоди репутації П’ятого президента, а також спробою перешкодити Петру Порошенку провести ряд зустрічей з іноземними лідерами на саміті Європейської народної партії у Хорватії та на безпековому форумі в Галіфаксі (Канада).

Про це йдеться у заяві, яку оприлюднила прес-служба партії «Європейська Солідарність».

“З останніх сил чіпляючись за крісло, що швидко вислизає, Директор ДБР Роман Труба викинув останній козир – проект повідомлення про підозру П’ятому президенту України. Поспіх Труби і його наставника Портнова обумовлений не тільки близьким звільненням керівника ДБР, – йдеться в тексті. – Адже 15 листопада Шевченківський суд зобов’язав ДБР розглянути клопотання про закриття саме цього провадження. І конвульсії Труби – всього лише спроба ухилитися від виконання судового рішення”.

Нагадаємо, слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань скерували до Генеральної прокуратури проєкт повідомлення про підозру п’ятому президенту України Петру Порошенкові.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.