“Дівчина стікала кров’ю і помирала”: п’яні чоловіки на пішохідному переході збили на смерть 24-річну дівчину і втекли з місця ДТП (ВІДЕО)

Нагадаємо: 17 листопада увечері, близько 19:45, в обласному центрі на вулиці Героїв Крут невідомий автомобіль збив на пішохідному переході 24-річну дівчину. Водій з місця аварії втік, потерпіла від отриманих травм померла у лікарні.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Львівській області.
На пошуки легковика з характерними для ДТП пошкодженнями та водія були орієнтовані всі чергові наряди патрульної поліції Сум, екіпажі груп «швидкого реагування» сусідніх територіальних підрозділів, працівники сумської поліції встановлювали та опитували можливих свідків, які могли б допомогти у встановленні обставин події.

Завдяки злагодженим діям працівників оперативних підрозділів Сумського відділу поліції, апарату ГУНП та Управління патрульної поліції вже о22:45 поблизу колишньої прохідної цукрового заводу було виявлено покинутий автомобіль Опель-Вектра з характерними ушкодженнями. Відтак, встановити особу його власника була справою часу.

В ході оперативно-пошукових заходів поліцейські з‘ясували, що за кермом іномарки в момент аварії перебував 39-річний охтирчанин. В його салоні на той час знаходились ще двоє пасажирів, його друзі, віком 37-ми та 35-ти років. Правоохоронці встановили, що чоловіки, полишивши свій автомобіль, пересіли до викликаної машини таксі і рухаються в напрямку Охтирки.
За півгодини після цього автомобіль з підозрюваними був зупинений співробітниками Управління патрульної поліції на стаціонарному пасту в с. Климентове Охтирського району, і всіх трьох пасажирів у супроводі правоохоронців було доправлено назад в обласний центр, до Сумського відділу поліції.

Наразі чоловіки спілкуються зі слідчими, даючи свої пояснення з приводу того, що сталося. Попередньо, всі троє на момент затримання були у стані алкогольного сп‘яніння.

За фактом смертельного ДТП в поліції вже відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 286 КК України, в рамках якого остаточно з‘ясовують всі обставини та причини аварії.

Читайте також  “Я думала, що вночі пoмрy. У мене віднiмaлuся рyкu, ноги”: для киянки перекус в одному із супермаркетів став справжнім вuпрoбyвaнням

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.