“Закрили цю шваль і все. Не потрібно нічого боятися”: опубліковано аудіозапис, як Юзік “рішає” питання з поліцією

У мережі з’явились аудіозаписи, як народний депутат від “Слуги народу” Юрій Корявченков вказує поліції на те, хто і як розслідуватиме справи.

Записи у своєму Telegram-каналі оприлюднив нещодавно вигнаний зі “Слуги народу” нардеп Юрій Поляков.

“Ну що друзі, ось мені й прислали фрагмент розмови “наших” доблесних Слуг Богдана з керівником місцевої поліції Кривого Рогу. Буду піднімати ці питання перед президентом і правоохоронними органами. Гадаю, потрібно розібратися в тому, хто взагалі їх уповноважив проводити такі “переговори”. Робимо ставки, як швидко їх виключать з фракції, якщо звичайно виключать”, – написав Поляков.

На аудіозаписі чоловік представився нардепом Юрієм Корявченковим (актор “Юзік” з “Кварталу 95”, – ред.).

“Я хочу представити всіх, я Юрій Корявченков, я представник Зеленського в Кривому Розі й ми проводили вибори, перший тур і другий тур, парламентські. Це Юра Кисіль, він списочник, а я по 33 округу — це два райони, Центрально-міський і Металургійний. Володимир Захарченко, мажоритарник по 31 округу – це Північний район. Слава Медяник це Дніпропетровськ — це 27 округ. Він в Дніпропетровську, просто приїхав познайомитися і підтримати, напевно, і Володимира, і вас. Він в комітеті правоохоронних органів, Вова теж”, – заявив голос, схожий на нардепа Корявченкова.

Учасники розмови обговорюють, як встановлювати владу в регіоні. Зокрема, один з учасників розмови, голос якого схожий на Корявченкова, каже, що місто вже 10 років перебуває “під впливом однієї сили” – мера Юрія Вілкула та його соратників.

Учасник розмови запитує, як бути з ним, після чого хтось із присутніх радить: “Нехай тобі хтось пред’явить пред’яву. Нехай тобі пред’яву прокуратура скине, ДБР … Роби це по моїй команді. А ми підтримаємо”.

Читайте також  Україна відмовиться від головної традиції поминок: подробиці

При цьому депутати неодноразово повторюють, що “їхній дах тримає” особисто президент України, і тому наказують керівникам поліції тримати прямий зв’язок тільки з ними. Також в ході обговорення один з учасників підкреслює, що “ви в місті президента” і “у нас за спиною президент”.

“Ніхто нічого не скаже. Закрили цю шваль і все. Не потрібно нічого боятися…” – говорять учасники розмови.

Також відзначається і роль глави Державного бюро розслідувань Романа Труби.

“Якщо хтось із прокурорських буде заважати – ми будемо вносити ЄРД по ним”, – говорять учасники розмови.

Суть розмови зводиться до того, що “слуги народу” особисто контролюватимуть, які справи і як повинна вести поліція.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.