Патрульні евакуювали ще одного авторагуля із центру Івано-Франківська (фото+відео)

Вчора, 1 серпня,  на вулиці Шашкевича в Івано-Франківську патрульними було евакуйовано  грузовий мікроавтобус FORD Transit, який заблокував проїзд у двір, передає Станіславське ТБ.

13866940_10205021859706705_376955586_n

 

Патрульні кажуть, що були скарги від мешканців, яким даний транспортний засіб перешкоджав в’їзд та виїзд з прилеглої території. За період часу, коли на місці працювали інспектори, водій мікроавтобуса так і не з’явився.

Тепер водію доведеться сплатити штраф за неправильну парковку, послуги евакуатора і знаходження автомобіля на штрафному майданчику. Після оплати всіх штрафів і складання необхідних документів, автомобіль власнику повернуть.

Під час евакуації поліцейські оформили Акт тимчасово затримання, в ньому також вказується, чи є на машині видимі пошкодження – подряпини, сліди від ударів і т. п. Якщо під час евакуації автомобіль отримав “свіже” пошкодження, відповідати за це буде особа, яка займається евакуацією.

В Управлінні патрульної поліції у м. Івано-Франківську наголошують, що водіям, які виявили, що їх машина зникла, потрібно відразу телефонувати на лінію “102”. Вже там за номером і маркою автомобіля визначать, евакуювали автомобіль чи викрали.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.