“Міс першокурсниця 2019”. У Франківську обрали найкрасивішу студентку-педагогиню (ФОТО)

У Прикарпатському національному університеті ім. В. Стефаника провели традиційне свято краси та визначили найкрасивішу студентку.

Як раніше інформувала “Галка”, в ПНУ обрали 12 красунь, які змагатимуться за титул щорічного конкурсу краси “Міс Першокурсниця 2019”.

А в середу, 20 листопада, пройшла фінальна частина цього конкурсу. Цьогоріч організатори підготували вражаюче шоу та яскраві постановки. Подивитися на дійство та підтримати своїх фавориток завітали багато студентів.

“Сьогодні ми обираємо дівчину, яка здобуде корону та титул найкрасивішої студентки ПНУ. Це особливий вечір”, – звернулися до глядачів у залі ведучі Ірина Турчин та Ігор Ревега.

Впродовж двох місяців учасниці готувалися до цього заходу. До фіналу змагань потрапили:

1. Бондаренко Інна (Факультет філології)

2. Горошко Владислава (Факультет іноземних мов)

3. Подколзіна Каріна (Філософський факультет)

4. Дутчак Тетяна (Педагогічний факультет)

5. Ткачук Мар’яна (Педагогічний факультет)

6. Угренюк Христина (Факультет іноземних мов)

7. Танасів Тетяна (Філософський філології)

8. Кіщук Юлія (Юридичний факультет)

9. Страхоцька Вікторія (Факультет природничих наук)

10. Сас Вікторія (Педагогічний факультет)

11. Тюн Лілія (Педагогічний факультет)

12. Бойчук Марія (Економічний факультет)

Головним подарунком для конкурсанток стане путівка у фінал конкурсу “Міс-Івано Франківськ”. Також троє учасниць отримають безкоштовне навчання в модельній школі.

Першим конкурсом у фінальній частині змагань став вихід “Етностиль”. Дівчата одягнули традиційне українське вбрання з елементами вишивки. Далі – “Офіційний стиль” та інтелектуальний конкурс. Заключними конкурсами вечора стали дефіле “Мікс стилів” і дефіле у вечірніх сукнях.

Між виходами глядачів розважали піснями молодих франківських артистів, “гарячим” виступом тверк-студії та драйвовими танцями від “Time to dance”.

По завершенню конкурсних номерів судді оголосили своє рішення: титул “Міс онлайн” отримала Горошко Владислава, “Міс посмішка” – Кіщук Юлія, “Міс стиль” – Подколзіна Каріна, “Міс чарівність” – Дутчак Тетяна, “Міс креативність” – Сас Вікторія, “Міс грація” – Танасів Тетяна, “Міс вишуканість”- Бондаренко Інна, “Міс елегантність” – Страхоцька Вікторія, “Міс інтелект” – Бойчук Марія

Читайте також  Додаткова безпека: в Івано-Франківську відкрили черговий центр вакцинації (ФОТО)

Крім того безкоштовне навчання у модельній школі вибороли Бойчук Марія, Горошко Владислава та Угренюк Христина. Путівку у фінал конкурсу “Міс-Івано Франківськ” отримала Горошко Владислава. Також учасниць відзначили подарунками від партнерів заходу.

“Міс глядацьких симпатій” стала Ткачук Мар’яна, “Другою віце-міс” – Тюн Лілія, “Першою віце-міс” – Горошко Владислава, а найкращою визнали Угренюк Христину.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.