Калушанка просить допомоги через бездіяльність жеківців

Калушанка просить допомоги через бездіяльність жеківців. Але шансів на швидкий ремонт майже немає.


Aнна Tарасюк звернулась до нашого сайту з проханням допомогти вирішити проблему на вулиці Молодіжній, будинок 11.

 “Доброго дня!  Допоможіть – підкажіть куди звертатися. Дах тече з березня. Щотижня ходжу до Фурди.  Реакції нуль. Відмовки:  то нема матеріалу, то будуть до кінця тижня. В хаті четверо неповнолітніх дітей. Не знаю, що робити. А як буде за зиму?”

Поради й реакція калушан в одній із соцмереж дивують. Ця проблема не в однієї людини, не в двох. Десятки постраждали!!!

Nataliya Atamanchuk:” Пишіть заяву на ім’я міського голови, до заяви прикріпіть ці фото. Заяву обов’язково зареєструйте в міській раді!!! Нам таким чином навесні залатали, поки що не тече (Фурда теж казав, що коштів нема)”

Роман Файфер:”Без толку!!!!!!”

Anzhela Atamanchuk:”Без толку,зверталась особисто ,приходила комісія, толку нуль.”

Nataliya Atamanchuk пише, що  зареєстровану заяву розглядають протягом місяця і дають письмову відповідь.

Anzhela Atamanchuk:”відповіли ,що поремонтують дах *( точково), три роки чекаю, толку нуль.”


Ирина Юрчак:

“Я цим борюсь роки. Звоніть на гарячу лінію 1545, гаряча Лінія ОДА. 0800501720, запис до мера, і заяву в інженерний до Рекунова, хоч воно таке саме як Фурда.”

 


Дехто радив робити ремонт за свій рахунок.
Anyutka Tarasyk:

“Вибачте, а ви думаєте, що сім’я, у якої 4 дітей, має можливість перекрити цілу квартиру? І чому я повинна це робити? І тоді за що  плачу кожного місяця?”

Anzhela Atamanchuk:

“Подібна історія, 4 роки воюю з ЖЕО № 4 , ( правонаступник Теплиий дім), тече дах під час опадів,особливо, коли тане сніг( проживаю на 4- поверсі, а тече ж до 2-го, дзвоню Фурді ,щоб скинули сніг з даху ,але це не вихід,на заяви від мешканців на ім’я Фурди та міського голови реакції нуль).Зробили ремонт під’їздів(кошторис 300 тис. грн)до ремонту було краще!!!!! Звертались до депутата по нашому округу-Вайди Р.Б. – реакції нуль. Чекаємо місцевих виборів-тоді може рухнуться,надії мало,але у них шансів на перемогу теж.”

Лана Вальчук  каже телефонувати на урядову лінію безкоштовно 15 45

Читайте також  Хто їздить відпочивати на Яремчанщину: соціологи досліджували мотиви, звички і враження туристів. ІНФОГРАФІКА

Людмила Семеняк:

“ЖЕО №1 і ЖЕО №4.ліквідовані.Будинки, які раніше обслуговувало КП «ЖЕО №4» перейшли в управління ТОВ «Управляюча компанія Теплодім». В ЖЕО № 4 залишилось кілька людей.Чи вже знову щось поміняли?”

 

Любов Христюк:

“Так… Берете дітей усіх,ідете у міськраду,міськвиконком,та хоч у облдержадміністрацію,і просто так кажете:зверталась не одноразово,маю підтвердження і ніхто і ніяк не допомогли,тому буду тут з дітьми перебувати до тієї пори поки дане питання не буде вирішено!”

Nadiia Kerman:

В мене з даху текла вода по зовнішній стіні, наче водоспад(коли дощ падав), один раз написала в ЖЕК заяву, другий, а реакції 0. Я подзвонила на Гарячу урядову лінію, залишила заяву, до заяви прикріпила все, що раніше було мною написано в ЖЕКу. І мені замінили весь дах, а точніше не тільки мені, а цілому будинку на 5 під‘їздів, та ще двом будинкам спареним разом з моїм, того 15 під‘їздів перекрили!”

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: