Чудернацьке ДТП на Прикарпатті: Зіткнулось три автівки, двома з яких кермувало подружжя

З’ясовуючи подробиці аварії за участю трьох машин, яка сталася 1 серпня у передобідню пору у райцентрі, працівники надвірнянської поліції з подивом виявили, що за кермом двох з них перебували чоловік та дружина, які приїхали на Прикарпаття з сусідньої області кожен у своїй справі.
dtp_186

Цей курйозний випадок трапився близько 12 год на перехресті у Надвірній. Як наразі відомо, тут відбулося зіткнення автомобілів «ЗАЗ Славута» під керуванням 34-річного надвірнянця, який рухався головною дорогою, з автомобілями «Рено Сандеро» та «Фіат Добло», які виїхали з другорядних доріг. «Фіатом», як виявилося, керував 35-річний житель Тернопільської області, а водієм «Рено», за дивним збігом, була його дружина-ровесниця.

Усі троє водіїв у ДТП не постраждали, а допомога медиків знадобилася пасажирові «Славути» – 31-річному жителеві Надвірнянського району. У нього травмований хребет, інформує прес-служба нацполіції області.

Поліцейські з’ясовують, хто з водіїв порушив Правила дорожнього руху, внаслідок чого сталося зіткнення транспортних засобів. Усі три пошкоджені автомобілі доправлено на територію Надвірнянського відділу поліції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.