Paк забрав життя відомої української журналістки(ФОТО)

Пішла з життя херсонська журналістка Ніна Гриценко

У Херсоні померла відома журналістка Ніна Гриценко. Серце жінки зупинилося в понеділок, 25 листопада. Про це повідомляють місцеві ЗМІ і колеги Ніни.

Причиною смерті журналістки, останнім місцем роботи якої було інтернет-видання «Херсон Онлайн», стало онкологічне захворювання. З ним жінка боролася тривалий час. На жаль, перемогти рак не вдалося…
«Ми всі завмерли сьогодні. Разом з тобою. Кожну секунду чекаємо повідомлення, що хтось щось наплутав і страшна звістка про те, що ти більше не з нами, — помилка… Всі як один шоковані: «Як?! Адже ми ж тиждень назад/позавчора/вчора спілкувалися!..» Нінуся… Ми всі вірили, що ти з цим впораєшся. Тому що і ти в це вірила. А ти завжди вірила в те, що робиш! Дотепна, уперта, місцями категорична, але така мудра й чесна. Ти — майстер, ти журналіст, ти — Людина. Була, є і будеш. Нічого не знаю, для мене ти жива. У своєму сміху, в постах, які Facebook буде час від часу викидати, в коментах, в своєму вічному: «Галюсь, привіт, є хвилина?..» Ти нікуди не пішла. Ти просто поїхала в країну, де краще і тепліше. І абсолютно точно — ми колись зустрінемося. Тепер у кожного з нас є рідна людина, яку забрав рак. Вічна пам’ять тобі, люба… P. S. Звичайно, вона це читає», — написала в соцмережі прес-секретар Херсонської облради Галина Ляшевська.

Рак забрав життя відомої української журналістки

Скріншот поста (facebook.com/lyashevskaya.galina)

Інші юзери співчувають рідним Ніни Гриценко і тужать за журналісткою.

Ніна залишиться у пам’яті як щира, талановита та безмежно добра людина… Ніна, яка вірила і не опускала руки…
Світла пам’ять Світлій Душі…
Ніна з тих, з ким перетнешся випадково, а зависнеш поговорити на півгодини, починаєш тікати по своїх справах — і це ще хвилин п’ятнадцять. Тем мільйон — дівчачі питання, робота, оцінка подій і людей, здоров’я — в останні роки … З нею завжди цікаво, у неї про все є своя думка.
Безжальна хвороба. Колись у мене відібрала брата… Я зовсім трохи знала Ніну. Вона приголомшливо посміхалася… Так шкода…
Ми спілкувалися в особистих багато про що… Про жіноче, про професійне, про лікарів/здоров’я. Ось є люди, з якими хочеться говорити, вони не напускні, не поверхові, не заздрісно-брехливі. Така і Ніна. Мудра, сильна, іронічна, об’єктивна і справедлива. Ніна, я сказала тобі, що все буде добре. Але мабуть у Бога на тебе свої плани … Царство Небесне, життя безконечне, вічний спокій…

Читайте також  Українці у червні отримають додаткові вихідні: коли відпочиватимуть

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.