У молочному пальті і з чоловіком: стильна Олена Зеленська в Естонії

Перша леді вирушила до Естонії

Олена Зеленська, що вчора відвідала відкриття виставки проти гендерного насильства, сьогодні вирушила з візитом до Естонії. Тут перша леді, яка завжди супроводжує чоловіка під час важливих візитів, має намір також провести низку зустрічей.

https://www.instagram.com/p/B5U0lh5A4Ab/

«Сьогодні з офіційним візитом в Естонії. Крім запланованих протокольних заходів маю намір відвідати пологовий будинок Східно-Центрі центральної лікарні та ознайомитися з особливостями догляду за породіллями і новонародженими. Впевнена, отримаю цікавий досвід, який зможе стати корисним в українських реаліях. Також зустрінуся з вчителями та учнями Української недільної школи «Надія» і поспілкуюся з українською громадою Естонії», – повідомила в своєму Instagram Олена.

В цей раз дружина президента України, що звикла дивувати своїми стильними нарядами від українських дизайнерів, підібрала образ дуже виразний. На трапі літака Олена з’явилася в елегантному костюмі: широкі білі штани зі стрілками, гірчичного кольору блуза з бантом на шиї, довгими манжетами і рукавами-ліхтариками, а також довге пальто молочного відтінку. Завершували образ чорні черевики, з аксесуарів на Олені були тільки невеликого розміру золоті сережки. Волосся першій леді заплели в одну з зачісок, яка стали вже її фірмовою – вільний колосок. А макіяж виконали з сяючою шкірою та легкими smoky.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.