5 фільмів про стосунки, які можуть зрівнятися з сеансом у психотерапевта

Сучасні стосунки — це непросте і цікаве явище. Сьогодні, у вік технологій, усіляких свобод і різноманітних стереотипів, любов і дружба мають зовсім інше значення, ніж у часи наших батьків.

Тутка зібрав список фільмів про стосунки в наші дні.

З любов’ю, Розі
Love, Rosie

Фільм про те, що не буває дружби між дівчиною і хлопцем. Ця суперечлива тема актуальна у всі часи. У творців картини вийшла мила життєва історія про двох друзів, які одного разу одне одного не зрозуміли і побоялися поговорити в силу молодості. Далі життя їх активно розводило, але не завжди старі почуття гаснуть. Все це наштовхує на думку, як важливо розмовляти, а не чекати, що хтось здогадається і зрозуміє тебе без слів.

Чоловіки, жінки і діти
Men, Women & Children

Головна мета творців фільму — показати, наскільки інтернет змінив поняття стосунків, сімейних цінностей і спілкування в цілому. Прірва нерозуміння між батьками і дітьми, між партнерами і друзями стала таким частим явищем, що необхідно звертати на це увагу громадськості. Фільм глибокий, для роздумів, а зовсім не для розваги. А для «заражених» інтернетом молодих людей — просто обов’язковий для перегляду!

Бруклін
Brooklyn

Ця картина про те, як складно прийняти правильне рішення в юності, особливо, якщо вихований у строгості, релігійності та не має з ким порадитися, немає ніяких телефонів і відвертих розмов з мамою. Якщо вам колись доводилося робити важкий вибір і зустрічатися з сумнівами щодо його правильності, вам буде цікаво дивитися цей фільм.

128 ударів серця в хвилину
We Are Your Friends

Цей милий музичний фільм про творче становлення простого хлопця, який має неабиякий музичний талант. Тут зачіпається і тема стосунків: кого вибрати — одну-єдину чи натовп шанувальниць. Або як змінюються відносини друзів, коли один з них стає успішним. Але дивитися його в тихий сімейний вечір вкрай не радимо, тому що ближче до кінця ви вже будете танцювати, а потім захочете в клуб — це без сумнівів.

Читайте також  Живу на дві сім’ї і на 2 міста. Як не розірватися?

Руйнування
Demolition

Мотивувальний фільм про те, як почати нове життя. У головного героя гине дружина. Щоб розібратися у своєму житті і своїх почуттях, він вирішує філософствувати молотом: буквально руйнувати і ламати все довкола, щоб вибудувати себе і своє життя заново.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.