“Навіть син не проти”: Франківчана Тіна Кароль прокоментувала стосунки з Даном Баланом. “Не всі готові порадіти”

Тіна Кароль та її особисте життя завжди були першою темою в устах її шанувальників. Адже після смерті чоловіка фанати бажають тільки щастя співачці і хочуть, щоб у неї в житті все склалося найкращим чином.

В одному з інтерв’ю Кароль зізналася, що не любить говорити про своє особисте життя і це зрозуміло, адже кожен бажає тримати в таємниці найпотаємніше.

“А навіщо розповідати? Чому про чоловіків? Чому у множині, чому їх таку кількість ви налічуєте?” – відповіла в одному з інтерв’ю українська співачка.

Тіна Кароль додала, що їй дуже приємна така увага до її персони. “Я люблю подобатися, і не тільки чоловікам, – зізналася зірка. Що стосується її роману з Даном Баланом, то навіть син не проти і не ревнує її до цього моменту. А співачка завжди намагається, щоб Веніамін нею пишався.

“Не вважаю за потрібне обтяжувати когось своїми таємницями, особливо жіночими. Не всі готові порадіти за іншу людину. Для мене не існує формули дружби. Єдиний мій друг – син. Мені не нудно і не сумно одній. Мені шалено подобається тиша, ізоляція. Вільний час використовую для того, щоб сконцентруватися, зібратися… зайнятися самоосвітою. А не для того, щоб вислухати чергову історію під келих вина”, – зазначила співачка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.