Сумнівів не залишилося! Тіна Кароль провела з Баланом час і виклала у Мережу пікантні світлини

Співачка Тіна Кароль, не так давно зізналася, чи є між нею і Даном Баланом щось більше, ніж просто робота

Своїми думками з цього приводу вона поділилася з Катериною Осадчою. За словами Тіни, ще рано говорити про щось більше, ніж просто співпраці.

«Поки що рано говорити, що означає ця пісня – залицяння або просто колаборація двох талановитих людей. Він талановитий композитор, співак, артист. Подивимося, поки що чогось більшого, ніж квіти, «Голосу країни» і моїх гарбузів не було», – заявила співачка.

Щодо того, що від присутності Дана поруч Тіна починає бентежитися, зірка сказала: «Ну, безумовно, він красень. Він височенний, на нього дивишся, так: «Ох». Відчуваєш себе маленькою, що не погано для кожної дівчини. Чи соромлюся я, я не знаю», — заінтригувала відповіддю Кароль.

А сьогодні, несподівано для шанувальників, зірка представила в розділі Сторі Instagram цілу серію знімків і відео разом з Даном Баланом. Ніжні фото з виступу (підготовки до нього) Тіни і Дана виглядали дуже вражаюче – пара мило розмовляла, співала, дивлячись один одному в очі і навіть показала, як репетирує романтичний момент свого виступу лежачи прямо на підлозі.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: