«Давай, до побачення!» – загарбники еРеФії марно намагються легалізувати анексію Криму через європейських сателітів

ост

Нещодавно українські та європейські ЗМІ вибухнули новиною – делегацію депутатів Національних зборів Франції відвідала Крим.

П’ятеро народних обранців Франції на чолі Тьєрі Марьяні вирішили показати світовій спільноті, які в Криму «щасливі» люди і як там все добре. На українському півострові французів зустрічали представники тимчасової окупаційної влади, які організували для гостей справжню «культурну» програму.

Після кількаденного візиту французька делегація вирушила до Мордору де і провела підсумкову прес-конференцію для журналістів. Тут ці політики розповідали, що ситуація в Криму все краще і краще, освітніх закладів все більше, а міжнаціональні стосунки лише міцнішають. І це на фоні численних незаконних арештів кримських татар, українців та проукраїнських росіян.

В ході прес-конференції український журналіст Роман Цимбалюк задав французьким депутатам два питання: чи повинні депутати Держдуми еРеФії отримувати французькі візи у випадку анексії острова Корсика Рашкою після проведення там референдуму про відділення острова від Франції та скільки заплатив Марьяні російський уряд за поїздку в Крим.

На це француз відповів відвертим хамством та відмовився коментувати «лайнові» питання журналіста.

Так хто ж ці депутати?

Усі французькі депутати (а таких за два роки окупації назбиралося аж 16), які в різні періоди відвідували окупований Крим без згоди українського уряду, належать до двох партій – ультранаціоналістичного «Національного фронту» Марі Ле Пен та партії «Республіканці» колишнього президента Франції Ніколя Саркозі. До слова, останні теж відзначаються націоналістичною риторикою.

І Ле Пен, і Саркозі відомі своєю прорашистською продажною позицією. Щодо першої, то європейські журналісти уже не раз доводили, що «Національний фронт» фінансується карликом. Якщо брати до уваги риторику «Республіканців» Саркозі, то, імовірно, вони теж годуються з кремлівської рученьки.

Читайте також  2-річний малюк пoмeр від голоду біля батька, який отримав серцевий напад

Проте, не потрібно перецінювати діяльність вищевказаних осіб. До Національних зборів Франції входять 577 депутатів. Домінуючу роль серед них грає Соціалістична партія чинного президента Олланда, який категорично не визнає анексії Криму та вимагає повернути півострів Україні. Окрім цього, дії Тьєрі Марьяні засудило французьке МЗС.

Потрібно розуміти, що всі візити німецьких та французьких парламентарів до Криму – це лише марне намагання Расєюшки легалізувати анексію в очах світової спільноти. Доказом цього є дії кремлівських «ЗМІ», які описують такі візити ледь не визнанням Криму територією РФ.

Проте в Європі все це чудово розуміють. Понад усе в ЄС цінують стабільність, адже стабільність – це мирний розвиток. Тому жодного визнання Криму чи скасування санкцій проти РФ не буде. Принаймні найближчим часом точно.

За матеріалами: www.pravda.com.ua, http://freecrimea.com.ua, http://ua.krymr.com

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: