Найбільша проблема міста – вартість комуналки, вважають франківці

Найбільшою проблемою Івано-Франківська містяни вважають вартість комунальних послуг (41%).

Про це свідчать результати опитування мешканців Івано-Франківська Соціологічною групою “Рейтинг”, пише Фіртка.

27-28% говорять, що їх турбують завантаженість вулиць транспортом та поганий стан доріг. По 22% – звертають увагу на проблеми безпритульних тварин на вулицях та поширення наркоманії та алкоголізму.

Від 10% до 16% говорять про проблеми засміченості міста, хаотичної забудови багатоповерховими будинками, низького фахового рівня медиків, корупції, малої кількості спортивних та дитячих майданчиків, стану житлових будинків та прибудинкових територій, екології та відсутності роботи.

56% респондентів зазначили, що останнім часом у районах, де вони проживають, були якісно зроблені ремонти прибудинкових територій. 33% – говорили, що не бачили таких змін. 11% зазначили, що ремонти відбулися, але неякісно.

53% опитаних вважають проблемою побудову нового мосту на Пасічній. 23% вважають це не найбільшою проблемою міста. 45% з тих, хто вважає це питання проблемним, кажуть, що воно вирішується, 41% – протилежної думки.

42% говорять, що їх особисто турбує проблема забудови центру міста багатоповерховими будинками. 30% вважають це не найбільшою проблемою міста, 24% – взагалі її не бачать. Серед тих, хто вважає це питання проблемним, половина стверджують, що воно не вирішується.

55% вважають серйозною проблему транспортних заторів на вулицях міста. 28% вважають це несуттєвою проблемою, 15% – взагалі не вважають це питання проблемним. Половина тих, хто каже про проблему заторів, вважають, що вона не вирішується.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.