“Запропонував жінку за 100 грн”: в Івано-Франківську на вокзалі сутенер побив, а повія обікрала перехожого

Нещодавно в Івано-Франківську відбувся суд у справі сутенера та повії, що пограбували чоловіка.

Як йдеться у матеріалах справи, сутенер – молдаванин, жінка з Тисменицького району.

24 червня 2017 року близько 21 години підозрювані знаходились біля кафе «На гребені Хвилі», що на Привокзальній в Івано-Франківську. Там вони побачили потерпілого і вирішили його пограбувати.

Підозрювані підійшли до чоловіка і запропонували йому піти у готель «Жокей» для «проведення спільного відпочинку та розпиття спиртного». Чоловік їм відмовив, однак запропонував жінці каву. Для цього йому слід піти до банкомату і зняти готівку. Жінка пішла разом з ним. Підозрюваний спостерігав за ними. Вибравши вдалий момент, напав на потерпілого, почав його бити кулаками. Жінка тим часом витягла 1150грн., мобільний, пенсійне посвідчення та банківську зарплатну картку, з якої згодом зняла 800 грн. (пін-код запам’ятала). Після розбою пара покинула побитого чоловіка, сіла у таксі і поїхала в готель «Жокей».

У суді підозрювані розкаялися, шкоду добровільно та в повному обсязі потерпілому відшкодував, просив суд його суворо не карати.

Потерпілий суду пояснив, що 24 червня 2017 року о 14 год приїхав на вокзал, де до нього підійшов невідомий хлопець, щоб поспілкуватись про автомобілі.

Після розмови останній пішов, а до нього підійшов підозрюваний з друзями і сказав, щоб він їм придбав спиртне. Підозрюваний запропонував йому жінку «за 200грн., потім за 100грн.», на що він відмовився. Останній сказав, що подзвонить до іншої жінки, однак він повторював, щоб від нього відстали і пішов по справах. Того ж дня близько 20 год. він повернувся на вокзал, щоб поїхати додому, в цей час підійшов підозрюваний з друзями. Однак замість тої жінки, яка була з ними раніше, була інша – підозрювана. Вони до нього приставали, і він дав 50 грн, – йдеться у матеріалах справи.
Через якийсь час опісля грабунку до потерпілого підійшли дві жінки, які на його прохання облили його водою та викликали швидку і поліцію. Потерпілий подав суду заяви, в яких зазначив, що завдані злочином збитки під час судового провадження обвинувачені йому в повній мірі добровільно відшкодували, претензій до них він немає, тому просив цивільний позов залишити без розгляду, а обвинувачених суворо не карати.

Читайте також  П'яний чоловік побив військову у її день народження. ФОТО

Обставинами, які пом`якшують покарання жінки, суд визнав повне та беззастережне визнання вини, щире каяття та добровільне відшкодування завданого збитку, а також те, що вона виховує малу дитину.

Суд призначив покарання обвинуваченому у вигляді позбавлення волі на термін 3 роки 6 місяців без конфіскації майна.

Обвинувачена отримала іспитовий термін до досягнення її донькою трирічного віку, – тобто до 26 липня 2022 року.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.