“Ви наші Герої”: Зеленський емоційно звернувся до бійців ООС. Українська армія готова до будь-якого сценарію!

Президент України Володимир Зеленський приїхав до зони проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі особисто привітати бійців із Днем Збройних сил України.

Зеленський відзначив, що для нього важливо зустрітися з бійцями на передовій на Донбасі перед самітом у “нормандському форматі” в Парижі 9 грудня.

“За декілька днів перед дуже відповідальною зустріччю мені було дуже важливо зустрітись особисто з вами, з воїнами, які щоденно дивляться ворогу в очі і мужньо тримають оборону на сході нашої держави”, – зазначив він.

“Дорогі захисники, я щиро вітаю вас з Днем Збройних сил України і від імені всіх українців, я вам дякую за вашу відвагу. За волю і гідне виконання обов’язку та героїзм усім, хто носить таке горде звання – військовослужбовець ЗСУ. Ми вами всіма пишаємося, нехай Бог завжди кожного з вас оберігає, ви всі нам дуже потрібні, повертайтесь живими, залишайтесь живими, ви наші Герої”, – звернувся до військових глава держави.

Окрім цього, він наголосив, що українська армія готова до будь-якого розвитку ситуації на Донбасі.

“Я пересвідчився у високій бойовій готовності наших підрозділів до будь-якого розвитку ситуації”, – сказав президент.

При цьому Зеленський додав, що після встановлення бажаного миру на Донбасі ніхто в українській владі не забуде про подальший розвиток міцного та боєздатного українського війська.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.