“Свят! Свят! Свят!”: Полякова, Потап та Винник відірвалися у запальному кліпі для фільму “Скажене весілля 2”

Тріо народних хітмейкерів Потап, Винник та Полякова презентували запальний кліп на пісню “Свят! Свят! Свят!” для фільму “Скажене Весілля 2”.

Композиція стала офіційним саундтреком до української комедії. Пісня “Свят! Свят! Свят!” присвячена усім улюбленим святам країни, передає ТСН.

За сюжетом відеокліпу глядачі святкують разом з артистами, завітавши до них у гості. Так, Потап знову одружився. “Ми вирішили зіграти ще одне весілля, тільки на цей раз кіношне. В мене ще свіжі спогади про те, як це – бути нареченим, тому я почувався у цьому образі впевнено”, – зізнався продюсер.

Крім того у кліпі гості куштують паски разом з Олегом Винником: “З великою повагою ставлюся до цього свята та його традицій, тому для мене був дуже важливим момент, коли я виносив гостям власноруч приготовану паску”.

А Новий рік українці зустріли з Олею Поляковою: “Гарне свято як концерт, з якого люди не виходять до самого закінчення. Все вдалось, якщо гості розходяться вранці задоволені та веселі! Як ми з хлопцями після знімань кліпу”.

Яке ж свято без професійного ведучого, роль якого у відео виконав головний тамада “Скаженого Весілля” – Назарій Запухляк (Юрій Горбунов). Авторами ідеї стали режисери Максим Шелковников та Денис Маноха. Виробництво – MOZGI Production.

Народне тріо розпочинає святковий марафон в очікуванні великої прем’єри – комедія “Скажене Весілля 2” вже від 25 грудня у всеукраїнському кінопрокаті.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.