Не вважає себе винним: підозрюваний у вбивстві 11-річної дівчинки в Одесі змінив свої свідчення (відео)

Обвинувачуваний у зґвалтуванні й вбивстві 11-річної Даринки Лук’яненко у залі суду від своїх попередніх зізнань відмовився й стверджує, що свідчення з нього вибили в поліції.

Єдиний підозрюваний у вбивстві 11-річної Даринки Лук’яненко змінив свої свідчення. Тепер він заперечує, що вбивав, і винним себе не вважає. Це стало відомо сьогодні, на першому судовому засіданні по справі, йдеться в сюжеті ТСН. Дарина Лук’яненко зникла в рідному селищі по дорозі до танцювального гуртка. Півтисячі правоохоронців та волонтерів шукали її шість днів. Знайшли за кілька метрів від того місця, де її бачили востаннє, на подвір’ї 22-річного місцевого жителя у вигрібній ямі.

Під тиском доказів він зізнався в скоєнні жорстокого вбивства та спробі зґвалтування дівчинки. Нині ж у залі суду від своїх попередніх зізнань хлопець навідріз відмовляється. Твердить – свідчення з нього вибили. Засідання по справі сьогодні відкрили, але одразу перенесли, адже до суду не з’явився адвокат обвинувачуваного. Слухання судді хочуть розпочати завтра, 11 грудня. “Те що поліція говорила мені, то я і сказав. Я визнавав, бо мені сказали, що якщо я не буду визнавати, коли мене били у відділку, сказали, щоб я визнавав”, – заявив підозрюваний Микола Тарасов.

Як повідомляв УНІАН, 11-річна Дарина Лук’яненко зникла вдень 13 червня по дорозі на заняття танцями в смт Іванівка Одеської області. З того дня дитину розшукували сотні людей – співробітники поліції, Нацгвардії, ДСНС, волонтери, в спецоперації були задіяні водолази і авіація. 19 червня Дарину Лук’яненко знайшли вбитою у вигрібній ямі. За підозрою у вбивстві було затримано 22-річного місцевого жителя Миколу Тарасова. Злочин попередньо класифіковано за ч. 4 ст. 152 (спроба зґвалтування неповнолітньої), ч. 2 ст. 146 (викрадення), ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ст. 297 (наруга над тілом).

Читайте також  У Франківську син задушив маму і наклав на себе руки

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.