Зими не буде! Синоптики вразила прогнозом погоди на Новий рік. Все різко змінилося

Погода в Україні на Новий рік і Різдво буде дуже теплою, снігу не буде, але можливі дощі. Такий прогноз дають синоптики відразу декількох погодних ресурсів.

Відзначимо, що раніше деякі синоптики лякали українців сильними морозами і крижаним дощем, які будуть накривати країну двома хвилями – на новорічні та різдвяні свята.

Згідно з оновленим прогнозом для Києва від ресурсу Gismeteo, грудень в столиці буде в цілому теплим. В інших областях України вірогідні варіації в кілька градусів. Але істотних температурних розривів не буде.

30-31 грудня вірогідний дощ при температурі +2… +4 градуси і близько нуля вночі. З 1 по 2 січня можливі незначні морози, а пізніше може потеплішати до +9 градусів. 6-7 січня вдень +4… +6, вночі невеликий мінус.

При цьому в період свят можливі опади у вигляді дощів.

Синоптики ресурсу Accuweather підтверджують прогноз Gismeteo, але за їх даними, вночі на Новий рік морози будуть сильніше – до -3 градусів, а 1 і 2 січня буде йти дощ з мокрим снігом.

Добавимо, що погода в Україні з понеділка по п’ятницю, з 9 по 13 грудня, буде по-осінньому теплою і сухою. Середній рівень тепла по Україні в цей період складе +2… +6 градусів. Вже з 12 грудня в Україні буде спостерігатися незначне похолодання.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.