“Відбила чоловіка у іншої”: Лілія Ребрик вперше заговорила про знайомство з Диким. “Розлучниця”

Ведуча ранкового шоу «Ранок з Україною» Лілія Ребрик вперше відповіла на провокаційне запитання про особисте життя.

Сьогодні, 10 грудня, в новому випуску програми «Зірковий шлях» на каналі «Україна» Лілія Ребрик розповіла про стосунки до зустрічі з чоловіком Андрієм Диким, а також чи відчувала вона себе розлучницею, коли відомий хореограф пішов до неї від іншої жінки.

“Було б дивно, напевно, якби у нас не було відносин. Нам було не 16 років”, – коментує це питання Ребрик.

Також журналістка уточнила, чи відчувала в такому випадку Лілія Ребрик себе розлучницею. Адже виходить, що Андрій пішов від іншої жінки до неї.

“Ні, я не відчувала себе розлучницею, тому що у чоловіка є свої очі. Ми всі робимо свідомі кроки. Я ж кажу, нам не 16 років. Не було ніякого сенсу когось відбивати. Це життя. Тому немає, ніколи в житті. Я знаю, що просто це зустрілися дві половинки“, – говорить Лілія Ребрик.

Відзначимо, що Лілія Ребрик та Андрій Дикий – одна з найбільш зразкових пар українського шоу-бізнесу. Пара разом вже вісім років. Вони виховують двох доньок: старшу Діану і молодшу Поліну. Знаменитості часто публікують в своїх Instagram-акаунтах знімки з сімейних прогулянок і спільних виходів у світ. Крім того, телеведуча із задоволенням ділиться зі своїми підписниками в соцмережах секретами виховання дочок, улюбленими рецептами та іншими “мамскими” новинами.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.