У Франківську багатодітна родина залишилася без власного житла. ВІДЕО

Чергове підготовче засідання у справі Ірини Довганової перенесли. Жінка вже рік намагається довести свої права на земельну ділянку в Івано-Франківському міському суді.


Адвокат Віталій Паньків, представник одного з відповідачів – Володимира Чуйка – заявив, що чоловік перебуває на лікарняному. Адвокат позивачки просив провести слухання без їхньої участі, але суддя Станіслав Бородовський переніс засідання на 5 березня, передає “Суспільне“.

Будинком на вулиці Лучній, 27 в Івано-Франківську володіє троє людей. Після того, як впала одна зі стін, частину дому, що належть Ірині Довгановій, визнали аварійною, і сім’я почала її відновлювати – залили фундамент під стіни. Коли жінка вирішила приватизувати свою частину земельної ділянки, з’ясувалося, що межі зсунулися, і три стіни їхньої оселі начебто стоять на сусідській землі.

Одні сусіди приватизували 60 сантиметрів землі, інші – за адресою: Лучна, 25 б приватизували за парканом 70 сантиметрів землі. Зараз у судовому порядку або відновимо межі, або скасуємо їхню приватизацію. Суд вже тягнеться рік. По суті, засідання ще не було. Переносять через різні причини: то не з’являться відповідачі, то суддя захворів. Ось так вже рік, – ділиться чоловік позивачки Михайло Шпильчак.
Деталі у сюжеті UA:Карпати.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.