Відома дизайнерка з Франківська представила колекцію на тижні моди в Тайланді

Команда Chernikova взяла участь у інтернаціональному тижні моди в Королівстві Тайланду Celebration Of Silk.


Про це Любов Чернікова повідомила на сторінці в соцмережі.

“Сказати що ми залишились безкінечно щасливі це не сказати нічого. Що ми робили? Працювали з тайським шовком ручної роботи, представляли в Бангкоку дві колекції: українську та з тайського шовку. Ми провели чудовий тиждень з командами 60 країн, їх амбасадорами, дизайнерами, моделями та стилістами, відвідали кілька екскурсій цим неймовірним містом, а особливе місце в нашій душі посіла фабрика шовку в Ayutthaya. Ми бачили кокони шовкопрядів, нитку, фарбу, фантастичні вишивки, всі процеси зсередини, величезні картини старовинних художніх полотен, багато різноманітних ткацьких верстатів, тайські танці та привітних тайців що ділились з нами цим всім”, – пригадує Любов Чернікова.

Дизайнерка розповідає, що під час виставки на бекстейджі знаходилась потужна команда волонтерів, яка слідкувала за кожним гудзиком та складочкою, швидкість переодягання моделей наближалась до швидкості світла, а на фінальному гала концерті у виступі було задіяно більше 200 осіб.

“Так далеко від дому світ виявився знову таким теплим та малим. Нам помогли організувати зйомку нашої колекції тут з тайським колоритом, щоб ми могли залишити собі трохи цієї культури назавжди. Багато нових знайомств, ясно що вражень, повна голова емоцій, очі сліз та повні картки пам’яті. Ми полюбили тайський шовк як нашу рідну стародавню коноплю і плануємо з ним працювати, бо ця тканина дійсно багата і благородна. Частина колекції залишилась в Бангкоку для благодійних цілей, а друга повернулась з нами і вже знаходиться в нашій крамниці в Івано-Франківську”, – підсумовує Чернікова.

 

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.