На документах Lexus’а депутата обласної ради виявили ознаки підробки

У документах на авто депутата Івано-Франківської обласної ради Дмитра Грицюка виявили ознаки підробки.

Випадок стався п’ятого грудня. Джерела “Галки” інформують, що того вечора патрульні зупинили на вулиці Бандери білий Lexus RX через забруднений номерний знак. 45-річний водій надав для перевірки свідоцтво про реєстрацію машини, її власником є друга особа. Документ, на думку патрульних, мав явні ознаки повної підробки документа. Йдеться про неякісний спосіб друку персоналізаційних даних, а текстові і графічні зображення виконані способом друку, відмінним від того, що здійснюється на оригінальному документі.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. У секторі комунікацій Нацполіції в області “Галці” підтвердили такий випадок, і повідомили, що в міському відділі поліції відкрите кримінальне провадження за фактом ч.4 ст. 358 ККУ (використання завідомо підробленого документа, яке може каратися штрафом або обмеженням волі до двох років). Документи вилучили і направили на експертизу.

Сам депутат у розмові з кореспонденткою “Галки” підтвердив інцидент, і що за кермом знаходився він. Пояснив, що їздить на цій машині близько двох років. До слова, авто, як це зазвичай буває у таких випадках, у депутата Грицюка на штрафмайданчик не конфіскували, а віддали на збереження обранцеві. Подейкують, цьому міг сприяти рідний брат депутата – Микола Грицюк, котрий працює в обласному управлінні СБУ.

“Не знаю, як там зазвичай буває, але з поліцією нічого не домовлявся. Машину не забирали, бо як такого порушення там не було”, – сказав депутат Дмитро Грицюк.

Чому не вилучили автомобіль “Галка” також поцікавилася у пресслужбі поліції. Там повідомили, що начальником ГУ НП в області після події ініційовано службове розслідування, аби надати правову оцінку діям поліцейських.

Читайте також  Батьки ґвалтували свою 4-річну доньку, знімаючи це на відео (фото,відео)

На фото: модель Lexus RX, світлина з інтернету.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.