На мості через Дністер, який будують 25 років, розпочали бетонні роботи

Триває будівництво мосту через річку Дністер у селі Сівка-Войнилівська на межі Галицького та Калуського районів. Бригада ТОВ «ПБС» здійснює бетонування монолітної залізобетонної накладної плити. Проектом передбачено влаштування двох смуг руху, тротуарів, бар’єрного огородження, освітлення. Для запобігання викидів шкідливих речовин у навколишнє середовище передбачена спеціальна очисна система для збору стічних вод, інформує пресслужба САД.

Будівництво мосту, що з’єднає села Старий Мартинів і Сівка Войнилівська, розпочато в 1994 році та згодом припинено через відсутність фінансування. Діючий мостовий перехід має обмеження для руху великовагового транспорту.

На мості через Дністер, який будують 25 років, розпочали бетонні роботи 1

Отож, Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області включила довгобуд до переліку проектів капітального будівництва та через Укравтодор домоглася відновлення робіт. Проект розрахований на 2019-2020 роки.

«Повідомляємо й про інші роботи на об’єктах мостового господарства на дорогах державного значення загального користування Івано-Франківської області. Філія «Мостобудівна експлуатаційна дільниця» ДП Івано-Франківський облавтодор» здійснила ремонт мостів у селах Милування та Рошнів на а/д Р-20 Снятин – Тязів, мосту в селі Пістинь на а/д Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський  та в селі Березівка на а/д Т-09-06 Івано-Франківськ – Надвірна», -йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.