Прикарпатські богатирі хочуть збудувати у Франківську спортивний комплекс

Сьогодні на сесії Івано-Франківської міської ради відомі українські стронгмени Василь Вірастюк та Сергій Конюшок презентували проєкт з будівництва в Івано-Франківську спортивного комплексу силових видів спорту.

Як розповів Василь Вірастюк, дана ініціатива не потребує залучення державних коштів, а асоціація стронгменів буде будувати власними силами.

Наразі спортсмени просять депутатів підтримати їх ініціативу та знайти земельну ділянку розміром 60 х 60 метрів для зведення спорткомплексу.

«Ми без державної підтримки з кожним роком розвиваємося. Сьогодні маємо проєкт щодо побудови в Україні мережі спортивних комплексів силових видів спорту, який надаватиме фахові та якісні послуги, а також робочі місця для кваліфікованих тренерів», – наголосив Сергій Конюшок.

За проєктом комплекс матиме не тільки закриті зали, але і відкритий майданчик. Площа спорткомплексу 1250 метрів квадратних.

Також, він працюватиме у двох режимах: бізнес – з 07.00 до 12.00 та з 17.00 до 23.00; соціальний – з 12.00 до 17.00.

На сесію міської ради підтримати ініціативу прийшов голова Івано-Франківської ОДА Денис Шмигаль.

«Вважаю такий проект правильним – це приклад того, як інвестор повинен заходити – заходить у регіон. Проєкт надзвичайно гарний та якісний. Івано-Франківськ має шанс першим отримати таку родзинку», – наголосив Денис Шмигаль.

Міський голова Руслан Марцінків наголосив, що депутати підтримають даний проєкт і знайдуть відповідну земельну ділянку.

Попередньо спорткомплекс планують побудувати біля стадіону “РУХ” або на території спорткомплексу “Електрон”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.