Названо п’ять несподіваних речей, які впливають на збудження

Більшість порад про те, як підняти лібідо, щоб воно не впало знову, або в дусі “дякую, Кеп” (спробуйте поміняти позу), або щось окультно-нездійсненне (з’їжте тарілку бичачих яєць перед коїтусом).

Експерти Cosmo спробували зібрати щось середнє.

1. Морепродукти

У дослідженні взяли участь 500 пар, які зазначали, коли вони їли морепродукти і займалися сексом. І в ті дні, коли партнерам перепадав шматочок восьминога або ніжна устриця, на 39% підвищувався шанс, що після цього у них трапиться секс. Вчені пов’язують це з “покращенням якості сперми, менструального циклу та… якістю ембріона”. Майбутнього.

2. Музика

Виявляється, якщо слухати гучну музику, забезпечиш собі регулярний секс. Дослідження проведене компаніями Sonos і Apple Music та перевірено нейробіологами. Згідно з даними, людям, які регулярно слухали музику, секс перепадав на 67% частіше. Причиною нейробіологи назвали природну реакцію нашого мозку на музичну гармонію: у нас виробляється дофамін, й ми шукаємо більше задоволень, а окситоцин підштовхує нас знайти розраду в чиїхось обіймах.

3. Пізній сон

Нове дослідження, проведене в Чиказькому університеті, показало, що жінки, які лягають пізно, більш схильні до ризикованої поведінки, ніж їхні денні колеги. У чоловіків в цілому вищий рівень тестостерону і кортизолу, ніж у жінок. Але жінки-“сови” мають такий же набір цих двох гормонів. Високий рівень кортизолу – це завжди високий рівень стресу, а це означає підвищену енергію, когнітивні функції та збудження. Один мінус: “жайворонки” частіше опиняються у стабільних стосунках.

4. Емоджі

Емоджі використовували 54% сексуально активних чоловіків та жінок порівняно з 31% одинаків без сексу. Здається, дрібниці? Дослідження проводив сайт Match.com, який підійшов до справи з усією серйозністю: вони намалювали графік, де початковою точкою було ствердження “Я ніколи не користуюся смайликами” до “Я використовую більше одного емоджі на повідомлення”. Загалом, кількість емоджі – це якийсь дивний карго-культ для тих, кому хочеться зайнятися сексом.

Читайте також  Сексуальні фантазії – норма чи ні: відповідь сексологині. Ексклюзив

5. Сміх

Почуття гумору не тільки подовжує життя, воно ще й забезпечить тобі набагато вищу якість сексу (та його частоту). Ті люди, які зізналися, що можуть легко посміятися із себе та не образяться, якщо це зробить хтось інший, мають набагато більше шансів на успіх. До речі, чоловіки, які легко змушують жінок сміятися, також дарують їм більше оргазмів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.