Поліцейські Івано-Франківщини здійснили мрію хлопчика (ФОТО)

«Дня Святого Миколая без чудес не буває!» – в цьому твердо впевнені всі дітки, тому напередодні улюбленого свята очікують на подарунки та здійснення бажань. Очікував на свій подарунок і семирічний Дмитрик.

В листі до Святого Миколая хлопчик вказав, що з нетерпінням чекає зустрічі з поліцейськими,пише Фіртка.

“Ми дізнались про його мрію і, звісно, не змогли її не виконати. 18 грудня напередодні Дня Святого Миколая до поліцейських в гості завітав Дмитрик, батько якого загинув під час ведення бойових дій на сході України. Дмитрик провів день з правоохоронцями, покатався у службовому автомобілі, дресирував службових собак та позаймався із спецпризначенцями Івано-Франківщини”, – розповідають у поліції.

Також, хлопчик побував у ситуаційному центрі ГУНП, де мав змогу побачити, як надходять повідомлення від громадян та як на них реагують поліцейські. Дмитрик роздивлявся електронну карту міста і спостерігав за переміщенням автопатрулів. Також дитина відвідала спортивний зал, де працівники спецпідрозділу удосконалюють свою фізичну підготовку. Разом вони позаймалися на тренажерах, спробували прийоми самозахисту.

Пізніше хлопчик катався у службовій автівці поліцейських з проблисковими маячками та сиреною, говорив у гучномовець і рацією викликав наряди поліції.

“Ми щасливі, що в такий гарний день змогли виконати мрію Дмитрика. І зраділи, коли почули, що хлопчик в майбутньому мріє стати поліцейським! Підростає чудова заміна! Пишаємось!”, – наголошують правоохоронці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.