Франківець, котрий спіймав Зеленського на корупції, отримав відповідь від НАЗК

Експерт з антикорупційного законодавства Мирон Дмитрик, який виявив факт вчинення ймовірного корупційного діяння президентом Володимиром Зеленським, отримав відповідь від НАЗК.


Нагадаємо, мова йде про те, що в діях президента України Володимира Зеленського під час отримання подарунка (велосипеда) від Президента Естонської Республіки Керсті Кальюлайд, можуть міститись ознаки корупційного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.172-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Сьогодні він отримав відповідь від НАЗК за підписом заступниці керівника Департаменту дотримання законодавства про конфлікт інтересів Тетяни Гетьманцевої.

“НАЗК, яке пише, що моє повідомлення про можливе порушення Президентом України Зеленським В.О. положень ст.23 Закону України “Про запобігання корупції” прийнято до розгляду. Що ж. Це вже половина справи. І це відповідь тим, хто звинувачував мене у хайпі, некомпетентності (це я “знавцям” Конституції, які розказували про недоторканність посади Президента. Ще раз повторюю — нема в нього імунітету від Кодексу України про адміністративні правопорушення!). Сподіваюсь, що розгляд буде об’єктивним, всестороннім і, головне, неупередженим”, – написав Мирон Дмитрик на своїй сторінці у Фейсбук.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.