Достойна суперниця для Кличка…. Топ-10 резонансних висловлювань Савченко

Топ-10 неочікуваних цитат Надії Савченко після звільнення з російського полону.

Сьогодні народний депутат Надія Савченко оголосила голодування через бездіяльність влади і світового співтовариства у питанні звільнення українських заручників. Також вона додала, що “голодування триватиме до дня позитивного результату”.

im578x383-2016-08-02T122549Z_754269678_S1BETTCUKZAA_RTRMADP_3_UKRAINE-CRISIS-SAVCHENKO-HUNGERSTRIKE
“Оскільки сьогодні я вже поснідала, тому почну з завтрашнього дня”, – уточнила нардеп.

Після звільнення та початку роботи в українському парламенті Надія Савченко відверто дивує своїх шанувальників та опонентів гучними заявами, тож Еспресо.TV вирішило нагадати про найяскравіші з них у хронологічній послідовності.

27 травня. Враження про Путіна

“Що сказати Путіну? Відчепися від України! Залиш своє царство! Життя одне – здохнеш все одно!

Я можу говорити зараз вільно без поправок як політик. Я не знаю особисто Путіна. Тому не можу сказати, що я особисто про нього думаю. Скажу, яким його бачила по російському ТБ – це дуже негарна людина: ні фізично, ні всередині. Путін х..ло. Є вош, а є гнида. Я Путіна бачу як гниду. Це перше візуальне враження”, – заявила Савченко під час першої після звільнення прес-конференції.

1 червня. “Титанік” і щури

“Ми всі на “Титаніку”. Цей парламент – ми всі на “Титаніку”. І ніхто з нас не випливе. Ви вже не  випливете зараз, якщо ви проголосуєте проти створення цієї комісії. Якщо ви не створите комісію, народ зрозуміє, які ви, якщо ви створите комісію, і вона нічого не дасть, народ  теж зрозуміє, які ви. В будь-якому випадку, з цього корабля не втечуть навіть криси. Тому радше не викручуватись.

Замоліть свої гріхи перед народом. Почніть з себе, віддайте, що вам зайве, і тоді народ ваш “Титанік” винесе на руках. Якщо ви цього не зробите, то народ вас втопить”, – сказала нардеп під час обговорення створення комісії з розслідування офшорів.

Читайте також  Підемо на роботу і помремо: шестирічна українка стала зіркою мережі (відео)

2 червня. Проти змін до Конституції

“Хто знає, що таке граната, собі уявить. Решті показую, що таке еспандер. У нас Україна – це зараз граната. У неї є кільце – це Конституція, є чека – це Донбас. І основне тіло гранати – це наша Україна. Ми беремо, зжимаємо чеку з тілом гранати і дьоргаєм Конституцію і кільце викидаємо. А тепер спробуйте… Кулак – це наша влада, а в нас в руках Україна вибухає і розривається…

Якщо влада утримає країну в цілісності, то  ми можемо вносити зараз зміни. Якщо ми не готові, то буде так. Прийде наша чека – Донбас, “ЛНР-ДНР” і скаже, ось ваша Конституція, а ось наша Конституція, написана Росією. Вийде Майдан і нас розірве. Ви розумієте! Тому зважте кожне рішення…Я не готова готова брати на себе таке відповідальне рішення. Я буду голосувати проти змін в Конституцію”, – пояснила нардеп під час виступу на парламентській трибуні.

3 червня. Що депутати роблять з людьми

“Бере, наприклад, один депутат поправки до пенсійної реформи або в будь-який пенсійний закон. Вона каже гарні слова, я слухаю і розумію, так, правильно. Я натискаю кнопку “за”. Потім я розумію, висмикую картку, покажіть мені поправку. Я відкриваю поправку. Я не можу зрозуміти, як так можуть робити депутати. Вона говорила про одне, поправка про інше.

Наступного разу я підійду до неї і скажу: “Якщо ще раз почую таку маячню у Верховній Раді, якщо так працює Рада, то, ми, вибачте мене, найо***ємо людей щодня. Ось я так працювати не хочу”, – розповіла Надія Савченко журналістам в кулуарах парламенту.

11 червня. Переговори з бойовиками

“Я готова говорити з тими людьми, з якими я зустрічалася в бою. Якщо я зустрічалася особисто з Ігорем Плотницьким, то я знаю, що з цією людиною можна говорити, тому що, принаймні, він знає, про що говорить, бо він там був. Я чула, що воював Захарченко, особисто я з ним не стикалася, але хлопці розповідали, що так, він дійсно… Тобто я готова говорити про війну і про обмін полонених з людьми, які безпосередньо знають, що таке ціна життя людини.

Такі, як Пушилін, – це, напевне, ті, хто хоче бачити себе політиками так званої «ЛНР», «ДНР». Я не хочу розмовляти з Пушиліним. Я не хочу розмовляти на «мінській площадці». Я хочу розмовляти напряму з людьми буквально з поля бою”, – заявила Савченко в інтерв’ю “Радіо Свобода”.

Читайте також  Гордон накинувся на Михальчишина через інтерв’ю з Гіркіним: “гавнюк” і “далбадятєл”

20 червня. Чоловік з іншої планети

“Сильніший за мене! А такий є? Я собі рівного по силі ще не зустріла… Можливо, не на цій планеті, можливо не в цьому житті”, – пояснила вона, яким бачить свого чоловіка, в інтерв’ю “1+1”.

21 липня. Вибачитися за смерті на Донбасі

“Треба почати говорити один з одним. Треба почати чути один одного. Нам доведеться прощати багато. І нам також доведеться, можливо, просити вибачення. Не можливо, а точно. Треба навчитися просити вибачення і прощати. Інакше миру не буде … У тієї матері, яка втратила останнього сина. Не важливо, з якого боку “, – сказала депутат  в ефірі “5 каналу”.

23 липня. “Президент-диктатор” Савченко

“Щоб змінити повноваження президента, структуру країни, закони перезапустити, щоб вони діяли для людей, побороти корупцію – треба стати таким диктатором, який має все в своїх руках. Для того, щоб повернути цю владу народу і зробити так, щоб більше ніколи владу в народу не забрали”, – зазначила нардеп в інтерв’ю “Deutsche Welle”.

Коментуючи свої президентські амбіції, Савченко додала, що вважає такий розвиток подій радше необхідністю:

“Я відповідала, що не хочу, але я відповідала, що можу. А тепер я, напевно, відповім, що, швидше за все, вже мушу”, – сказала вона.

2 серпня. Майдан і Антимайдан стояли за одні цінності

“Нам ділити нічого. У нас одні ідеали. І Майдан, і Антимайдан, – якщо ви колись ходили не тільки на Майдан, але і на Антимайдан, і говорили з людьми ще в той час, коли це все починалося і слухали людей, – то вони стояли за одні цінності. Просто вони не могли зрозуміти, що вони в них одні.

Вони стояли за ті цінності, щоб було більше влади на місцях, щоб не все узурпувалося в руках одного президента. Вони не стояли там за Януковича, а ми за Порошенка. Ми стояли там просто за одні цінності, які нас об’єднували. Єдине тільки, що ми не могли порозумітися”, – заявилаСавченко на прес-конференції.

Читайте також  Депутат від “Самопомочі” попався на хабарі, – ЗМІ

2 серпня. Влада спаскудила ім’я народу

“Корупція в армії квітне, кому війна, а кому мати рідна! За військові злочини і розвал армії повинні відповідати генерали, а не лише солдати… Ви казали, що ніяких котлів не було. Так знайте, суки, народ вам цього не подарує. Я бачила матеріали секретних розслідувань. Вони знають, що котли були. Виродки, ви не вічні.

За цю найбільш політизовану війну, так само як і за Майдан, доведеться відповідати. І за те, що жоден шоколадний завод не був перероблений на завод патронів. За те, що нам допоміг весь світ, а українська влада спаскудила ім’я народу”, – сказала нардеп на підсумковій прес-конференції щодо своєї роботи у Верховній Раді.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.