Вистава “З неба у святкових шатах Миколай дари несе” вразила й зачарувала маленьких калушан

Калуські діти мали нагоду відвідати вистави “З неба у святкових шатах Миколай дари несе”. 

Участь у театралізованому дійстві взяло понад сто артистів, які займаються у творчих колективах ПК “Юність”. За 3 дні відбулося 5 вистав. Їх відвідало 955 дітей.

 


Участь у яскравому дійстві взяв зразковий дитячий театр “Чарівник”, керівник Світлана Присташ.
Лейтмотивом вистави була відома українська колядка «Щедрик». Її яскраве виконання наприкінці вистави залишило незабутнє враження у калушан.

За сценарієм, нечиста сила різними способами перешкоджала приходу Миколая. І Хурделицю кликала, щоб позамітала шляхи, щоб Миколай не прийшов, і чортів кликала, щоб дітей зробити нечемними, і кажанів кликала, щоб наслали темряву, щоб Миколай не побачив дорогу. Чи переможе добро потойбічні сили зла цього?

 


В цей час тривають фінальні репетиції постановки. Для Хурделиці готують оригінальний сценічний образ в новому костюмі. Художник вистави –— Тетяна Яніцька.

У виставі задіяні Софія Тимків, Наталя Кульчицька, Дзвенислава Самочко, Мія Перегінець, Богдана Мельник, Яна Струк, Олександра Кузевич. А у ролі Відьми виступила сама режисерка Світлана Присташ.

Всього з дитячого театру «Чарівник» на сцену вийшло 36 учасників. Також у виставі виступали лауреати Всеукраїнського хореографічного конкурсу «ArtDance2020» зразковий ансамбль танцю «Веселка» (керівник — Галина Котович) та студія східного та сучасного танцю (керівник — Тетяна Кузевич), ансамбль танцю «Сузір`я» (керівник — Ольга Квецко) та зразкова вокальна студія «Дебют» (керівник — Наталя Левінська)
Найбільше глядачів вразило світлове шоу від Студії східного та сучасного танцю. Її вихованці планують організувати благодійний концерт на підтримку Олі Яцишин, у якої діагностували важку недугу – рак крові.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: