Калуські майстрині проведуть благодійний ярмарок, щоб допомогти юнаку, котрий потрапив у ДТП

13 грудня на дорозі державного значення Н-10 сполученням «Стрий-Чернівці-Мамалига» сталася автопригода, внаслідок якої постраждав 20-річний калушанин Сергій Товт.

Правоохоронці встановили, що 39-річний водій автомобіля «ВАЗ-2109» при роз’їзді із зустрічним транспортом наїхав на пішохода, який переходив дорогу через неосвітлений пішохідний перехід, інформує Фіртка з посиланням на Вікна.

Потерпілого Сергія Товта з численними травмами доставили до реанімаційного відділення Калуської ЦРЛ. Хлопець отримав забій головного мозку важкого ступеня, множинні переломи ребер, переломи кісток гомілок та інші. Хлопець тривалий час не приходив до тями.

Благодійний ярмарок для допомоги постраждалому в автопригоді проведуть у суботу, 28 грудня, калуські майстрині, які об’єдналися в “Коловорот”.

У повідомленні майстринь йдеться:

“Кожного разу, коли потрібно написати про людей, для допомоги котрим ми робимо ярмарки- текст йде зсередини, як вперше. Кожна ситуація через себе, кожна емоція наче нова. І не складно добирати слова (нові, і не надто). Достатньо лише спробувати усвідомити що відчуває мама у момент, коли її дитина у небезпеці… чудово, адже місто поступово згуртовується, впізнає нас, звикає до думки що допомагати важливо і необхідно, зрештою, місто поступово нам починає довіряти.
Тому ми разом вирішили, і сподіваємося ви з нами погодитеся, що попри новорічно-різдвяні (чи для когось різдвяно-новорічні) клопоти — викроїти нагоду для допомоги востаннє в цьому році все ж варто. Ситуація про диво. Яке — обирати вам. Різдвяне, Новорічне, зимове… мама цього хлопчини згідна на будь-яке”.

Після тривалого пербування у реанімації Сергій прийшов до тями, поступово починає згадувати, кажуть майстрині. Попереду — не одне обстеження, не одна операція, і вже точно не легкий шлях реабілітації.

Початок ярмарку — о 10.00, мікрорайон “п’ятачок”, поряд із супермаркетом “Гостинний дім”.

Читайте також  У Калуші ліквідують стихійні смітники зі старими меблями, матрацами і шинами

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.