Легендарна тенісистка показала, як вона вміє танцювати тверк (фото)

Перша ракетка світу американка Серена Вільямс знялась на обкладинці журналу SELF Magazine.Також спеціально для видання вона записала коротенький відеоурок як танцювати тверк.

1357381818_sere-700x425

Тенісистка Серена Вільямс запевнила, що любить своє тіло, пишається ним та не хотіла б нічого в ньому змінити.

А ще 34-річна спортсменка зізналася, що їй набридло подорожувати.

Про це Серена говорила в інтерв’ю журналові “Self”, обкладинку чийого номеру прикрасила. І бонусом дала відео-урок із тверку.

“Я люблю моє тіло, і я б нічого в ньому не змінювала”, – поділилася Вільямс.

“Я не прошу вас про те, щоби вам подобалося моє тіло. Я просто прошу дати мені бути собою. Бо я впливатиму на дівчину, котра виглядає подібно до мене, і я хочу, щоби вона добре почувалася”, – пояснила вона.

На відміну від інших людей із фігурами, відмінними від “стандарту”, в Серени є платформа, з якої вона може відстоювати право бути тим, ким вона є, і те, в що вірить. Тенісистка вважає, що це дуже важливо для всіх жінок.

Зі слів Вільямс, у якої в планах завоювати цьогорічне олімпійське золото, вона втомилася роз’їжджати по світі. Зірка не виключає того, що скоро замислиться про материнство.

“Може, буде дитина, може, кілька, побачимо. Подорожей з мене досить – викидаю мій паспорт. Так, з цим я покінчила”, – зазначила Серена.

712570

712570_1496247

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.