Міська рада перейменувала МІУК на “Теплий дім”

Міська рада прийняла рішення перейменувати комунальне підприємство “Муніципальна інвестиційна управляюча компанія” на комунальне підприємство “Теплий дім” та затвердила нову редакцію статуту КП.

Як йдеться у статуті, підприємство «Теплий дім» є правонаступником КП «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія», набуває всіх його прав і несе повну відповідальність за всіма його зобов’язаннями.

Статутний капітал підприємства міська рада встановила у розмірі 170 млн грн (зараз у МІУК такий же). Наступного року планують поповнити статутний фонд на 5 млн грн.

«Ми подали заявку на урядову програму щодо енергоефективності. Але Уряд просить нас визначитися з підприємством, яке буде реалізовувати цю програму», – пояснив міський голова Руслан Марцінків.

Тому підприємство перейменували і внесли деякі зміни до статуту. Йдеться про отримання коштів на модернізацію житлового фонду.

Він також звернувся до керівництва підприємства з проханням поміняти роботу з громадою: стати більш доступними і прозорими.

«Але я бачу вашу функцію: робити більший ефект на енергоефективності», – сказав Марцінків.

Також Марцінків доручив підприємству наступного року економити кошти, надавати більше власних послуг та зменшити кількість підрядників.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.