Дорожники розповіли, в якому стані автошляхи Прикарпаття

Станом на 8.00 30 грудня проїзд дорогами загального користування державного значення, а зокрема перевалами, забезпечений. У низинних районах покриття здебільшого чисте від снігу, мокре.

Особлива увага була до Вишківського перевалу, де випало до 70 см снігу. Для забезпечення заходів із безпеки руху дорожні організації працювали в посиленому режимі та цілодобово, інформує Фіртка з посиланням на САД.

На забезпеченні проїзду та для протиожеледних заходів за добу використано 358 т солі та 721 т піщано-соляної суміші. Задіяно 47 працівників, 58 – у режимі чергування, 7 грейдерів та 22 піско- та солерозкидачі, 23 – в режимі чергування.

“До уваги учасників дорожнього руху. Служба автомобільних доріг Івано-Франківської області закликає учасників дорожнього руху беззастережно дотримуватися ПДР. Щоб уникнути ДТП, в передсвяткові дні особливо зважати на посилений рух транспорту і пішоходів, бути уважними на переходах. Не зайве нагадати, що сідати за кермо в нетверезому стані категорично заборонено. Безпечніше залишити транспортний засіб у місцях паркування і скористатися послугами таксі”, – наголошують дорожники.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.